Witam
Panowie mam problem z e60 jak przyszły pierwsze mrozy(początek grudnia) rozładował mi się akumlator..... myślałem że ze starośći więc naładowałem..... 2 dni później to samo więc postanowiłem kupić nowy....po zakupie 2 dni i znowu to samo.... okazało się że auto się usypia i coś ją wzbudza a dokładnie uruchamia pompę paliwa przepustnicę kontrolkę blokady tylnich szyb odtwarzacz cd itd.... potem auto usypia i tak w kółko....potrafi mi to rozładować akumlator w 4-5 h do zera... auto stało u mechanika 2 tygodnie grzebał i powiedział że to ibs został on odpięty odebrałem auto i po 2 dniach dalej to samo...wróciłem z reklamacją mija kolejne 2 miesiące w których jestem bez auta bo odłączone zostało dosłownie (podmianki części od dawcy)wszystko wszystkie moduły światłowody bezpieczniki itd i dalej to samo

odebrałem auto i odstawiłem do Serwisu BMW i nic od ponad tygodnia chłopaki walczą..... zaznaczę że na kompie nic się nie pokazuje... jest to 525i więc wszystkie standardowe usterki które występują w e60 najczęściej w dieslu wyeliminowane (podgrzewacz filtra paliwa, nawigacja, grzanie świec , webasto itd ) potrzebuję jakiejś pomocy może ma ktoś pomysł ?