kolego dokladnie bym powiedzial ,ze to czujnik walka rozrzadu , mialem to samo , z tym czujniczkiem to max 15 min , gorzej jest z czunikiem walu .. tez kiedys nie wiedzialem co to , dalem do znajomego,zamowil jakies gowno ( zamiennik ) na takim aucie co mi ledwo jezdzilo , jezdzilem miesiac, bo mi ten znajomy ( fachowiec ) nie mogl zrobic ,raz na caly weekend zostawilem auto ,sie wkurzylem, allegro sam zamowilem przyszedl , do auta, 15 min i auto chodzi do dzis jak powinno, wymienialem z rok temu lub cos kolo tego , nie pamietam juz.. jak zamawiasz to tylko siemensa, nie bierz zamiennikow, bo nie dziala... koszt jakos 200pln cos kolo tego ... to musi byc to , bo doslownie mialem to samo co ty piszesz ,wiec daje reke uciac ,ze to to, zamow czujnik i auto od razu sie odmieni

jak wyciagniesz stary zobacz przewod, najprawdopodobnie sie bedzie kruszyl jak u mnie i nie proponuje go regenerowac juz ,,bo sie nie uda

od razu wymien

mozesz go od razu wyrzucic jezdzic do nowego czujnika bez , efekt sie nie zmieni, dopiero jak zalozysz nowy poczujesz roznice !
gdyby ci do dupy odpalal ,to stawiaj na czujnik walu ,tez wymienialem tu troche lipa z dostaniem sie ,ale to max 30 min i tez wymieniony