rafall2 napisał(a):
Witam. U mnie to samo. W tamtym roku wylewająca się przy mocnym nadmuchu woda w tunelu środkowym i mokre wykładziny po obu stronach z tyłu, w tym mokre tylko wykładziny. Rok temu zdejmowałem ze znajomym całą deskę, bo myśleliśmy że może coś z nagrzewnica. Teraz wiem jedno- na pewno jest to woda. z racji,że mało jeżdziłem to praktycznie klimy nie używałem aż do teraz. I znów mokre wykładziny z tyłu, normalnie bagno. Aha pod autem z rurek odprowadzających skropliny woda tez kapie, nie jakoś bardzo dużo ale kapie. Zatem moje pytanie czy to mogą być nie do końca przytkane rurki?? Bo już nie daje z tym rady. Jeśli tak to macie może jakiś sposób na ich udrożnienie?? Co myślicie o delikatnym dmuchnięciu tam powietrzem? Drucikiem rzeczywiście nie da rady, bo próbując tam się dostać od spodu zaraz jest zagięcie. A może to coś innego? Osuszacz chyba raczej nie ma z tym nic wspólnego ? Czy sie myle?
Osuszacz
na pewno nie jest odpowiedzialny za skropliny cieknące z odpływów, spróbuj udrożnić powietrzem.Przy sprawnym układzie w upalny dzień gdy drzwi są otwarte a tem.ustawiona jest nisko można powiedzieć że się leje[w niedługim czasie masz staw pod autem].