Tym razem to ja zwracam się z prośbą do osoby chętnej z pośród Was o wyświadczenie mi przysługi, a dokładniej mojej bercie, która jest użytkowana przez ..... przez.....przez płeć piękną (żeńską oczywiście).
Na dwóch warsztatach już się sparzyłem i szkoda, że mnie tam nie ma, bo pewnie nawet bym nie korzystał z ich usług. Od kobiet nie wymagam, aby na mechanice się orientowały, a auto bez krawata nigdzie nie pojedzie i w sumie nie musi.......wystarczy ktoś z Was, kto orientuje się w mechanice, jest z Warszawy, dysponuje wolnym czasem i wie gdzie jest Białołęka (ja jeszcze się gubię

).
Berta szczeliła sobie na gazie i jak zawsze przy zamkniętej przepustnicy, w wyniku czego podejrzewam wyskoczył wąż z zaworu dodatkowego powietrza (pod kolektorem ssącym).....ten, którym powietrze dostarczane jest do kolektora ssącego (karbowany w kształcie banana).
Nie często jej się to zdarza, ale czętotliwość tych zdarzeń musi się mieścić w normie (4 razy do roku).
Proszę więc o pomoc w usadowieniu tego wężyka na swoim miejscu......w podzięce klikam "pomógł", umieszczam info w temacie "Podziękowania", a z namacalnych podzięk uposażam w "sześciopak" (wręczam osobiście 27 lub 28 XII tego roku).

x
6
Kto pomoże bezsilnej istocie na obczyźnie????
Termin realizacji przysługi może być nawet i jutro w godzinkach pomiędzy 17:00 a 20:00
Z góry