Cześć, witam wszystkich serdecznie. To mój pierwszy post na forum, ale nie wiem już gdzie szukać pomocy. Opiszę więc swój problem. Mam E46 Sedan 2003, od jakiegoś 1,5 miesiąca zauważyłem, że pod dywanikiem pasażera z przodu pojawia się woda. Wilgotna była też wykładzina z tyłu pod nogami pasażera po tej samej stronie. Ok, zacząłem czytać i badać temat. Miałem sparciałe podszybie, więc wymieniłem na nowe. Odpływy przeczyszczone- dalej to samo. Odpływy klimy sprawdzone- wszystko drożne. Woda nie ma zapachu ani koloru, więc to ewidentnie deszczówka. Pojawia się po większym intensywnym deszczu. Zdemontowałem boczki drzwi i uszczelniłem- nic nie kapie, wszystko szczelne. Kiedy otworzę maskę to stojąc przed nią po lewej stronie zauważyłem, że w tym miejscu jest trochę wody. Wlewa się ona takim małym otworem, tu zdjęcie
https://zapodaj.net/3520f2a4e58a4.jpg.html Pytanie, czy tak powinno być? Czy mogę ten otwór jakoś zatkać np uszczelką? Rozkładam już ręce, mechanicy podjąć pracy się nie chcą, bo to szukanie igły w stogu siana jak mówią i nikt nie ma czasu. Z góry dziękuję za sugestie, dodam, że nie jestem zbyt wprawny w obsłudze technicznej samochodu