Cześć,
Od dłuższego czasu mam poblem z błędami poduszek, po wykasowaniu wracają te widoczne na screenie z modułu SBSR (mam drugi na podmiankę) i TMFA (Moduł drzwi kierowcy mam drugi na podmiankę). Wcześniej po kasowaniu błędów poduszek błąd nie wracał przez kilka godzin czasem nawet dni, teraz nie daje się w ogóle wykasować.

Mam też problem z AFS (Acitve Steering) 6134 Motorstrom. za nic nie mogę znaleźć jakiegoś tropu jak go rozwiązać nawet na zagranicznych forach. Historia mojego AFS jest dość skomplikowana, po kupnie AFS nie działało, naprawiłem wiązkę i wszystko ożyło działało pięknie przez 2/3miesiące do momentu pozostawienia samochodu na noc na dużym mrozie, po tym postoju ruszyłem samochodem i wysypał się AFS, okazało się, że do czujnika kąta skrętu w maglownicy dostała się woda, magnes odpowiadający za odczyt w tym czujniku przymarzł do ścianek i się ułamał, po długich poszukiwaniach dostałem ten magnesik i go wymieniłem, jednak AFS nie wrócił do żywych, wymieniłem tez sam czujnik.
Kolejną rzeczą w której proszę o pomoc to wyjaśnienie jak ustawić czas systemowy w sterowniku za pomocą dis'a