cześć. też niedawno kupiłem bmw e46. wymien wszystkie podstawy takie jak filtry oleju paliwa powietrza kabinu itd wtedy wiesz że są nowe bo z wymianą róznie bywa u innych, wymień olej, sprawdź czy w chłodnicy masz petrygo, niektórzy leją zwykła wode !!! przyjżyj się pod maską czy gdzieś nie masz wycieków wody albo oleju, lubią sobie czujniki cieknąć, sprawdź czy masz stan płynu w zbiorniczku od wspomagania jak jest brak albo min. to może ci pompa siąść, najlepiej wymień ten płyn też, mówią że nie trzeba go wymieniać ale po kilku latach wszystko traci wartości

pogrzeb sobie pod siedzeniami pod tapicerką w bagażniku pod tapicerką itd. czasem warto dla siebie to przejżeć i wytrzeć :0 a może się coś tam ukrywa, sprawdź pod wykładziną czy nie masz mokro lubi się tam woda pchać

no i podstawa - jedź na kanał jak nie byłeś przyjżyj się czy : wydech cały czy guma trzymająca wydech końcowy cała, czy guma na wale łącząca ze skrzynią biegów nie jest popękana, no i wycieki czy nie istnieją wtedy wymiana oringów, warto to sprawdzić zanim rozpirzy się coś a czego normalnie nie widać, niech ci mechanik sprawdzi olej w tylnim moście czy jest... jak coś to pytaj

chyba dużo ważnych rzeczy ci już przekazałem ... p.s. mam prośbę do ciebie jeśli to możliwe. ja mam u siebie problem w bagażniku, a mianowicie coś mi nie tak w nim jest, czy mógł byś zrobić FOTO bagażnika lewo prawo środek no i pod klapą tam gdzie zapas jest w sumie to najważniejsze foto jak to tam wyglada z tym zapasem, jeśli tak to proszę o wysylkę na
info@akwamaryn.pl będę wdzięczny za pomoc . thx pozdrawiam