Witam wszystkich.
Mój problem tkwi tak: jest dość chłodno,odpalam samochód raniutko o 7.00 chcę aby leciało w miare ciepłe powietrze i po chwili leci takie, po kilku minutach przestaje lecieć ciepłe -leci zimne,jade jade przychamuje znów zaczyna lecieć ciepłe powietrze ,po minucie lub dwóch znów leci zimne.Nie ma pojęcia co sie dzieje?? po paru dniach pojechałem do elektryka. Odpalam samochód leci ciepłe powietrze . Czekam razem z nim az zacznie lecieć zimne tak jak podczas jazdy. Po godzinie gdy samochód cały czas jest uruchomiony elektryk stwierdza ze nie umie mi pomóc i odjezdzam od niego. jade jade po chwili znów leci zimno. Dojezdzam do swiateł zatrzymóje się na czerwonym -leci ciepłe powietrze! co to kurcze sie dzieje?? kolejne dni robi się gorąco jade na zakupy włączam klimę ustawiam odpowiednią temperaturę. Jest okej i jade spokojnie ,-nagle leci bardzo zimne powietrze ,aż za zimne -zmniejszam wianie wiatraczka bo jest za zimno. jeśli przychamuje znów leci odpowiednie powietrze , po jakimś czasie ponownie znów za zimne leci.
to mój problem - polega na tym że jak jest zimno\chłodno -powinno lecieć ciepłe powietrze .leci a po chwili jazdy to ciepłe powietrze przekształca sie w zimne. Jak jest ciepło \gorąco włączam klimę ustawiam odpowiednią temperaturke po chwili jazdy lekko chłodne powietrze przekształca sie w bardzo zimne , jeśli przychamuje znów leci odpowiednie
Jest to dla mnie bardzo duży problem i udręka ,kolega powiedział mi zebym napisał mój problem na forum,ze ktoś z was mi pomoże, dlatego tak zrobiłem i pisze teraz do Was z wielką prośbą o pomoc. BARDZO PROSZĘ.
|