mam problem z domykaniem i szybkim zamykaniem szyby w drzwiach kierowcy w moim coupe.
Kiedy naciskam podnoszenie szyby, przycisk nie dziala w trybie one-touch - musze trzymac przycisk przez caly czas az do calkowitego zamkniecia szyby...
wydaje mi sie ze problemem nie jest przycisk, poniewaz nie dziala mi rowniez domykanie automatyczne szyby przy zamykaniu w trybie 'komfort', wszystkie szyby sie zamykaja a szyba w drzwiach kierowcy pozostaje otwarta
i jeszcze jedna sprawa - gdy otworze szybe w drzwiach kierowcy, a pozniej ja zamkne (trzymajac przycisk przez caly czas az do zamkniecia szyby), gdy otworze drzwi, szyba opuszcza sie lekko (mam coupe, bez obramowan szyby), ale gdy zamkne drzwi nie podnosi sie sama - gdy nie otwieram okna w trakcie jazdy, bez problemu szyba domyka sie sama po zamknieciu drzwi... - w efekcie za kazdym razem gdy otwieram szybe w trakcie jazdy, musze pamietac przy zamykaniu samochodu zeby przy otwartych drzwiach otworzyc lekko szybe i ja zamknac, wtedy bez problemu sama sie domknie przy zamykaniu drzwi. w drzwiach pasazera nie ma takiego problemu
nie wiecie co moze byc problemem i jak to naprawic? z gory dzieki za pomoc