BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 07:38

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [Exx] OBROTY ŚWIRUJĄ
PostNapisane: 15 listopada 2008, 00:30 
Poszukaj zanim zapytasz

WIATM PANOWIE PISZE Z DUZYCH LITER PONIEWAZ MAM LAPTOPA ZEPSUTEGO A SPRAWA JEST TAKA ZE SILNIK MI FALOWAL NA OBROTACH JAK SIE TROSZKE ROZGRZAL A JA BYL ZIMNY TO CHODZIL OKI I NIE WIEDZIALEM CO TO JEST JEZDZILEM OD MECHANIKA DO MECHANIKA I MOWILI MI ZE CZUJNIK POLOZENIA WALU ZE SWIECE ZE SILNIK KROKOWY WYMIENILEM WSZYSTKO I JESCZE SONDE I DALEJ TO SAMO POJECHALEM DO NASTEPNEGO MECHANIKA POWIEDZIALEM JAKIE OBJAWY I WZIOL JAKIS PRZYRZAD PODLACZYL DO PRZEWODU OD CZUJNIKA TEMPERATURY SILNIKA POSUTAWIAL COS I CHODZIL OKI I WYSTAWIL DIAGNOZE I ZE TO PRZEZ CZUJNIK TEMPERATURY SILNIKA TEN PIERWSZY OD CHLODNICY NIEBIESKI A MOTOR MAM 2,5 24V BEZ WANOSA ROK SILNIKA 91 WIEC WYMIENILEM TEN CZUJNIK I JAK GO PODLANCZE TO JEST TAK JAK BYLO A JAK ODLANCZE TEN CZUJNIK TO JEST PRAWIE WSZYSTKO OKI TYLKO NIERAZ ZALAPIE JAKIEGOS MULA I TRZEBA WYLACZYC ZAPLON I ODPALIC GO JESCZE RAZ POWIEDZCIE MI PROSZE CO TO MOZE BYC Z TYM CZUJNIKIEM CZEMU TO TAK SIE DZIEJE Z GORRY DZIEKI...

[ Dodano: 14 Listopad 2008, 21:58 ]
POCZYTALEM TROCHE FORUM I PISALI ZE CZUJNIK POWINO SIE WYMIENIAC NA ZIMNYM SILNIKU A JA WYMIENILEMNA CIEPLYM TO JAKO OSTYGNIE MI SILNIK I GO PODEPNE KABLAMI TO BEDZIE OKI??

Ostatnio edytowano 15 listopada 2008, 09:01 przez kowal17koszalin, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 15 listopada 2008, 14:34 
Specjalista

Moje BMW: E-36 320i Touring 95
Kod silnika: M52b20
jeżeli czujnik był uszkodzony to trzeba wykasować błąd odłącz klemę na kilka minut i powinno się poprawić

Tytuł:
PostNapisane: 15 listopada 2008, 14:43 
Poszukaj zanim zapytasz

OILE WIEM TO TAK BLEDU NIE WYKASUJE...?

Tytuł:
PostNapisane: 15 listopada 2008, 15:08 
Specjalista

Moje BMW: E-36 320i Touring 95
Kod silnika: M52b20
najlepiej byłoby na kompie ale spróbować można