lolobanderas napisał(a):
posprawdzaj wszystkie węże od powietrza u mnie też tak było a okazało się ze ciągnie lewe powietrze na gumie przepływomierza z boku gdzie odchodzi rurka do silniczka krokowego. Pozakładałem opaski i znikło. A znalazłem to przypadkiem:)
chodzi o to ze cos musi byc wspolnego z przepływomierzem ,bo zalozylem stara przepływke i falowanie ustało...na nowej przepływce falowanie mam spore ze autmatycznie gasnie auto..wymienilem krokowca i tez faluje ostro.. a jakie opaski skad je miales??
[ Dodano: 15 Listopad 2008, 15:16 ]MCD napisał(a):
lolobanderas napisał(a):
posprawdzaj wszystkie węże od powietrza u mnie też tak było a okazało się ze ciągnie lewe powietrze na gumie przepływomierza z boku gdzie odchodzi rurka do silniczka krokowego. Pozakładałem opaski i znikło. A znalazłem to przypadkiem:)
otoz dzisiaj auto zgasło i nie chcial odpalic,po 3 min odpalil i pierwsze co sprawdzilem jeszcze stan akumka,podlaczylem naladowalem ale wciaz faluje ostro..otoz krokowy kupilem nowy i zalozylem ale to i tak nie dalo skutku zadnego, kiedy przysluchalem sie blizej przepływki to slysze jakies dziwne dzwieki///
moze gdzies mam lewe powietrze..??zalozylem stara przepływke ale ona jest uszkodzona bo mam na niej brak mocy.. ale poki co pojezdze na niej bo falowanie ustalo ..pieknie obrotomierz stoi miedzy 800-1000 i nie faluje..a kiedy zakladam nową przepływke to odrazu [cenzura].brak slow normalnie..obrotomierz szaleje
skad miales te opaski??