A wiec po krotce opowiem co mi dolega

A wiec spadek mocy ... tzw zalancza mi sie tryb awaryjny... Samochod chodzi na obrotach normalnie ale nie osiaga swej mocy . jest molowaty niz zwykly diesel! . brak przyspieszenia... czasem jak odpale to chodzi ok... a wszystko stalo sie po tym jak mi padl silownik sprzegla ..... wymienilismy go i samochod jak nie ten ... wiec oddalem do do serwisu i jeszcze wieksza makabra... dzis mialem samochod do odbioru i niestety w serwisie mi nic nie naprawiono... jedynie co to jeszcze gorzej.. i powiedzieli ze sie tego nie podejma bo nie wiedza co to... komputer im wsakzal ze brak zeby jednego na kole zebatym w rozrzadzie!!! i dlatego wlacz sie tryb awaryjny! powiedzieli ze musialem za mocno przegazowac na wolnych obrotach i zab sie wyrwal ! ale nic takiego nie mialo miejsca... wiec nie dosc ze samochod teraz nie pali i z pompy sie leje ( bo ja rozebrali i chciali sprawdzic czy to nie wina pompy) .. Pompa byla nidawno wymieniana wiec wg to odpada.. Turbo chodzi ze wciga wszystko

... Mam pytanie czy moze byc to serwo? ktore ucierpialo na wskutek awari silownika sprzegla! i dlatego samochod nie ma mocy??? Narazie samochod stoi w serwisie i sparwa wisi na wlosku! bo nie dosyc ze nic nie naprawili to teraz wogole nie odpala! do poniedzialku maja przywrocic autko do takiego stanu jak im oddalem ... i pozniej musze dalej szykac przyczyny braku mocy:( Jesli jest ktos chetny kto moze cos na ten temat powiedziec to piszczie na gg 7416508 i zostawcie swoj nr tel... ja odzwonie bo juz nie wiem co robic:( Pozdrawiam...
[ Dodano: 21 Listopad 2008, 22:45 ]zagldacie zagadacie i nic

na forum tez mozcie podac rade nie tylko gg hehe
[ Dodano: 21 Listopad 2008, 22:47 ]he i mi szwakla klawiatura

mialo byc zagladacie zagladacie:P