BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 23:02

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E39] BMW 530d
PostNapisane: 10 lutego 2009, 16:09 
Pierwsze kroki

Witam. Chciałem opisać swój przypadek. W grudniu 2008r wysłałem do regeneracji wtryskiwacze z BMW530d do firmy MOTOMAXIMUS. Po zamontowaniu wtryskiwaczy do samochodu okazało się że źle funkcjonują. Odesłałem je na reklamacje. Po sprawdzeniu faktycznie okazała się że są nie sprawne, właściciel firmy stwierdził ze z winy użytkownika i kazał wymienić filtr na renomowanej firmy BOSCH. Wymieniłem i gdy przysłał wtryski z reklamacji zamontowałem je. Okazało się ze jest jeszcze gorzej niż było. Odesłałem kolejny raz. Sprawdzili i stwierdzili tym razem ze są dobre wiec je odesłałem. Wysyłałem tak trzy razy aż w końcu wysłałem do Serwisu BOSCH ADAMEK na śląsku. Wczoraj dzwoniła Pani ze te wtryskiwacze nadają się jedynie do kosza. Końcówki są założone do nich nie oryginalne, bez jakichkolwiek oznaczeń, przecież każda końcówka ma swoje oznaczenie. I chciałem aby osoby pokrzywdzone przez tą firmę albo dzwoniły do mnie albo pisały na maila. Gość naciągną mnie na 2000zl. Wiem tez że nie tylko mnie oszukał, trzeba tego oszusta i złodzieja zlikwidować z rynku. Ten mój przypadek jest też przestrogą dla innych aby nie kupywali i nie regenerowali niczego w tej firmie. Kontakt ze mna to 694 393 083 lub 033 8766 875.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 11 lutego 2009, 13:44 
Częsty bywalec

rozumiem , ze masz rachunek fakture na owa usługę , jasli tak , to udaj sie do ochrony praw konsumenta oni cie dalej pokieruja ja nie mam zbytni czasu jak i rejon nie mój

http://blog.tmcnet.com/blog/rich-tehran ... on-big.jpg
Firmie VOTUM - powiedz NIE !

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1