look4s napisał(a):
a moze byc ze to od temp bo brakuje mi czujnika wisi tylko sam kabel i pokazuje mi -40 st
Tak może.
Cytuj:
gdzie ten czyjnik powinen dokladnie byc bo przez otwor po lewym halogenie(patrzadz od przodu) wystaje mi przewod odpowiadajacy za tez czujnik czy on powinien sobie tak latac na kablu czy jest gdzies przymocowany i mam go tylko kabel jest wyrwany?
Czujnik powinien być zamontowany na przednim prawym nadkolu. Tam powinno być z przodu takie mocowanie do tego czujnika. Dokup czujnik i podłącz. Nie kosztuje dużo.
Tu masz fotke z miejscem mocowania.

look4s napisał(a):
wylacza mi sie radio co 20 min troszke to wkurza podczas jazdy czy da sie to zmienic aha i dodam jeszcze ze radio nie wylacza mi sie po wyciagnieciu kluczyka
Niestety w tych sprawach orientuje się tyle o ile i raczej ci nie pomogę, ale skoro ci nie wyłącza się po wyjęciu kluczyka to pewnie masz przewód odpięty w kostce. Możliwe że również z tego powodu ci gaśnie co jakiś czas ale znawcą tego tematu nie jestem.
Najpierw poszukaj w dziale
Elektronika & audio a jak nie znajdziesz załóż nowy topic. Jest tam kilku speców co ci pomogą.
Ps i używaj poskich znaków bo się ktoś przyczepi.