Dzięki za odpowiedź, właśnie robiłem mały update, gdy pisałeś, więc zaczynam od początku:
Drgania są i to niestety bardzo męczące - dziś po 100km jestem ledwo żywy i czuje "mrówki" na dłoniach i stopach...
Co do tego co napisałeś - zrobiłem nim już prawie 30tys km i nic podobnego wcześniej nie miało miejsca, problemy zaczęły się półtora tygodnia temu - diagnoza - poduszki do wymiany. Zakupiłem komplet w Fusie i dopiero zaczęły się te drgania i wibracje. Byłęm dziś u mechanika, który m to montował, sprawdził czy dobrze zrobione i mówi, że ok, ale drganiami był przestraszony, zasugerował dwumas, ale nie był pewny, więc wysłał mnie do Barankiewicza w Otwocku - pojechałem, z opisu wywnioskowali, że to dwumas, ale postanowili to dokładniej sprawdzić i wielkie zdziwienie - wykluczyli dwumas, koło pasowe i jeszcze jakiś tłumik drgań, sprawdzili poduszki, są ok, ale dla nich stanowczo za miękkie się wydały, zupełnie jakby były od benzynowego silnika. Pojechałem do ASO, popytałem o możliwość pomyłki - nie wykluczyli jej i w środę będą mi badali auto...
A tę osłonę oczywiście zdjąłem - z tego co się orientuje - przód nigdy nie był ani trochę uszkodzony - jedynie delikatna przecierka parkingowa - bok owszem, ale niezbyt mocno.
Ostatnio edytowano 1 czerwca 2009, 14:51 przez Pitt_85, łącznie edytowano 1 raz
|