Auto ma przejechane 300 tyś na trasach Horb an Necker - Walencja, Horb an Necker - Budapeszt, Horb an Necker - Polska. Używane było jako trzecie auto tylko do jazdy w trasy. Używane było przez 67 letniego Niemca, który w momencie zakupu miał 58 lat, zajmował się sprzedawaniem opon i felg. Za wszystkie naprawy płaciła jego firma, książka serwisowa prowadzona do końca. Auto nie bite, co mam na pismie, dodatkowo sprawdzane testerem lakieru. Potwierdzone także przez 2 blacharzy lakiernikóe, którzy picują auta, a także przez 2 mechaników.
Auto jeździło na oleju MOLE półsyntetyk
Teraz zalany jest VOLVELINE MAX POWER cos tam;)
Według Carfixu, auto jest ok, nie jest zajeżdżone, nie miało kreconego licznika, ale do wymiany jest turbo - chociaz tutaj bartek nie do konca mógł się zgodzić z Maćkiem z Carfixu, ale ślady oleju w rurze są...
Fura wygląda tak:
Z wyposażenia:
8 poduch
Multi kierownica
Telefon
Navi (niestety mała mono;/)
Fabryczny xenon
klimatronik
Czujnik deszczu
Worek na narty:]
Podgrzewane tyłki
Pełna elektryka
Szyber
Automat
Czujniki cofania

Jest mi jej cholernie szkoda, bo dobrze mi się nią jeździ i dałem za nią sporo kasy, wyszła mnie ponad 34 tysiące, gdzie w polsce odpicowane z takim wyposażeniem można było znaleźć za 26-28 max...
I nie wiem co mam robic.. Czy szukać naiwniaka, który kupi go odemnie i bede stratny z 5-8tysiecy, czy go reanimować...