|
Jedną z najskuteczniejszych na świecie metod zabezpieczeń antykorozyjnych jest technologia RUST CHECK. Zabezpieczenie antykorozyjne RUST CHECK jest powtarzalnym zabiegiem technologicznym gwarantującym utrzymanie normalnie eksploatowanego nadwozia samochodu bez problemu rdzy powodującej perforacje blach karoserii.
Producentem preparatu i technologii Rust Check jest firma A.M.T.Inc. z siedzibą w Toronto [Kanada]. Firma zajmuje się wyłącznie technologiami i produkcją materiałów antykorozyjnych z przeznaczeniem do ochrony pojazdów. Jest to jedyny producent z tej branży posiadający dwa certyfikaty jakości: ISO 9002 i 14001. Wyroby A.M.T. jako jedyne zostały oficjalnie uznane przez specjalistyczną agencję rządu Kanady za produkty ekologiczne i są opatrzone znakiem Eco - Logo. Są nietoksyczne, nie zawierają toksycznych rozpuszczalników i są niepalne. Technologia RUST CHECK jest stosowana w Kanadzie i USA ponad 25 lat, a w Polsce od 1991 roku.
RUST CHECK jest nowoczesnym preparatem, mającym zastosowanie w samochodach wytwarzanych w/g współczesnych technologii i w swojej klasie jest nieporównywalny z innymi materiałami zabezpieczającymi. Preparat jest niepalny, a więc bezpieczny w zastosowaniu w samochodach z katalizatorem. Posiada atest Szkoły Głównej Pożarniczej w Warszawie. Jest również bezpieczny dla człowieka i środowiska. Został pozytywnie oceniony przez Instytut Ochrony Środowiska, Państwowy Zakład Higieny, Instytut Medycyny Pracy. Posiada znak bezpieczeństwa B Instytutu Przemysłu Tworzyw i Farb w Gliwicach.
Technologia RUST CHECK jest bardzo skuteczna przy zabezpieczaniu zarówno nowych, jak i starych, mocno skorodowanych samochodów. Metoda ta została w pełni sprawdzona w wieloletnim okresie stosowania w różnych warunkach klimatycznych. Zabezpieczenie antykorozyjne pojazdu polega na natryskiwaniu preparatu pod ciśnieniem w profile zamknięte nadwozia i podwozia samochodu.
Wczoraj byłem u mechanika i mi to polecił ,czy ktoś już korzystał z tych usług?I co możecie o tym powiedziec
_________________ Zobacz Moje E36
|