jak padnie czujnik ciśnienia w pompie CR (wysokiego ciśnienia) to tez taki komunikat może wyskoczyć ! a jakie masz objawy co się dzieje ? byłeś na kompie?
[...]może dla tego nie mogę odpalić mojej 530d

a to wypowiedź z wczorajszego tematu założonego przez kolego cooolman88 (wystarczył by jeden temat
Witam Serdecznie .dziś kiedy omówiłem się z oponiarzem ,ze wpadnę do niego na zmianę ogumienia, zastała mnie niespodzianka włożyłem zimówki do bagażnika wsiadam a tu nic tylko rozrusznik ciągle kręci

patrzyłem na filtr paliwa, wymieniałem 2 msc temu, ale przez tą rurkę która idzie juz z filtra do silnika idzie prawie sama piana a nie ropa

wyjąłem go wylałem ropę nalałem nowej trochę go podgrzałem i nic dalej to samo tyle co było w środku to poleciało normalnej dalej znowu jakaś piana .........
dolałem ropy jest 40l i druga sprawa zdjąłem wężyki z filtra ten co jest od pompki , prawie nic nie idzie tylko trochę smarka ...... na co stawiacie na pompkę czy jakość paliwa(przez co przy -15*C zrobiła się niezła kasza) dodam ,że w środę paliła od razu był trochę mniejszy mróz
POMOCY