|
Witam mam poważny problem!! Auto zaczyna się sypać, chciałbym zaczerpnąć porady. A wiec zaczne od silnika: Czasami a ostatnio bardzo często podczas jazdy dochodzi do mrugnięcia wszystkich kontrolek, świateł i towarzyszy temu odgłos w głośnikach takiego "pierniecia" A co najgorsze to potrafi zgasić silnik!!! zdarza mi się to naprawdę często. Ostatnio to wyglądało jak by się coś zacięło, zaczęło wszystko w środku mrugać gasić się i zapalać chyba z 6 razy pod rząd aż w końcu zgasł! Nie wiem czy to zasługa tego ale przepaliło mi jednego xenona i żarówkę z tylu.
Bylem na komp. i nic za bardzo nie pokazał, były błędy ale nie takiego typu. Silnik przy tym czasami (nie zawsze) na niskich obrotach nierówno chodzi, obroty dochodzą do ok. 1000 i spadają i tak na okrętkę. A dziś jeszcze coś zaczęło wyć pod maska, jak by jakaś pompa (
Zawiecha:
Tylko przy skręcie w prawo coś w lewym kole ociera się tak głośno ze wstyd ruszać Po przejechanie kilku km już nic nie słychać.
Nie powiem jestem trochę załamany bo szykuje się duży wydatek!!
Pisze do was teraz i proszę o odp bo nie wiem czy mogę dale jeździć autkiem, czy nie pogorszę sprawy?? A do nowego roku nikt mi tego nie zrobi.