Od razu mówię że nie robię OT, tylko odpowiadam na pytanie w tym temacie.
harnas621 napisał(a):
siem - juz raz umieszczalem tu dzisiaj podobny temat ale jakis nadgorliwiec go wykasowal - wydaje sie ze jak dostal ciut wladzy to wszystko moze - a nie spotkalem podobnej rzeczy na innych forach - a jak juz chodzi o temat to kazdy zrozumie co i jak - mam pytanie na jakiej podstawie i przez kogo zostal moj post usuniety - posty tego co mi napisal ze zle zatytulowalem -czytalem i widze ze czuwa on tylko nad tym by tematy byly prawidlowo tytulowane
Jeśli masz jakąś uwagę to dział zażaleń jest
TUharnas621 napisał(a):
mam pytanie na jakiej podstawie i przez kogo zostal moj post usuniety
Na tej podstawie:
Tematy źle nazwane, będą usuwanePrzez kogo:
Moderator albo
Administratorharnas621 napisał(a):
posty tego co mi napisal ze zle zatytulowalem -czytalem i widze ze czuwa on tylko nad tym by tematy byly prawidlowo tytulowane
Ktoś musi nad tym czuwać

(A Ty mając za sobą prawie 1tyś postów powinieneś o tym wiedzieć.)
BTW: ostatnimi czasy zwracam też na to uwagę.
(Twój temat brzmiał mniej więcej: "długość katalizatora" i żebym wiedział, że chodzi o 523 to bym nawet go nie odwiedzał bo nie znam jego wymiarów. Znam od m43b18 i liczyłem że to może o tego Ci chodzi, ale dowiedziałem się dopiero po przeczytaniu połowy posta i gdy byś to podał w temacie to zaoszczędzisz czasu sobie i innym.)
(I druga sprawa łatwiej jest wyszukiwać tematy)
Nie bierz sobie tego do serca, ale jeśli Ty tak zaczniesz pisać to i inni zaczną i się ogólnie burdel zrobi.
Po to są przepisy/regulamin na forum

Pozdrawiam serdecznie