Lukasz518 napisał(a):
Witam.
Wraz z początkiem zimy powstał w moim kochanym samochodzie poważny problem. Otóz w dniu wczorajszym zamarzla mi wkladka przy drzwiach od kierowcy no i przy probie otworzenia drzwi stało sie cos z wkladka. Okazało sie ze we wkladce sa jakies aluminiowe czesci i zostaly one uszkodzone. Nie orientuje sie ktos czy w ogole jest mozliwosc naprawy owej wkladki? Co moge zrobic? Mam e46 coupe. z prawej strony jest zaslepka i nie ma w ogole wkladki, zostaje tylko bagaznik..

a centralny zamek mam tylko z kluczyka, niestety brak pilota... Moze znacie jakis warsztat ktory naprawia wkladki? Bo nie chcialbym wymieniac calej stacyjki i wkladek...Pomozcie!
Skoro coś chrupnęło i nie działa zamek to pomiędzy wkładką zamka a samym zamkiem masz taki łącznik którego nie dokupisz osobno tylko w zestawie z nową wkładką i dwoma kluczykami, zależnie od rocznika koszt 220 lub 240zł ale aby nie nosic 2 kluczy to kup całość a wkładkę można przełożyć twoją stara,
jak nie znajdziesz nikogo to zapraszam do nasz możemy ci to naprawić, lub wysłać samą nowa wkładkę tylko musisz podać rocznik
dane adresowe
www.bmw-lublin.pl