BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 07:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nokia N8, miał ktoś z nią do czynienia?
PostNapisane: 22 stycznia 2011, 12:46 
Zacna persona forum

Skoro masz takie doświadczenie w sprawie serwisu, to z serwisu którego producenta jesteś najbardziej zadowolony, no i czy klienci są z niego zadowoleni? Ciekaw jestem Twojej opini.
Poza tym podałeś chyba najgorszy z możliwych produktów z dostępnych z Androidem na pokładzie. Dużo aplikacji nie działa, głównie ze względu na ekran. Jeśli tak ludziom w salonie doradzasz, to współczuję Twoim klientom. ;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 22 stycznia 2011, 14:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
Hmmm doradzam jak doradzam moi klienci są zadowoleni.

A co do serwisu to z serwisu HTC telefon wraca w specjalnym pudełku z markowym długopisem i ściereczka do ekranu natomiast z nokii obwiązany gumka hmm co sadzisz na ten temat????

?Co do najgorszych możliwych produktów podałem dobry telefon klasy średnije a nie telefon wydumany klasy N8, gdzie wiekszość użytkowników nie ma pojęcia za co płaci, i 70% funkcji telefonu nie uzywa

Wiadomo, że porównaniem dla takiej N8 to prędzej będzie HTC Desire HD a nie Wildfire to chyba logiczne???

A co do najgorszego produktu z androidem radze się zaoznac z Samsungiem I550, I5700, LG GT540, SE X8 itd :)

PostNapisane: 22 stycznia 2011, 22:16 
Zacna persona forum

Zdzira 850I napisał(a):
Hmmm doradzam jak doradzam moi klienci są zadowoleni.

A co do serwisu to z serwisu HTC telefon wraca w specjalnym pudełku z markowym długopisem i ściereczka do ekranu natomiast z nokii obwiązany gumka hmm co sadzisz na ten temat????

?Co do najgorszych możliwych produktów podałem dobry telefon klasy średnije a nie telefon wydumany klasy N8, gdzie wiekszość użytkowników nie ma pojęcia za co płaci, i 70% funkcji telefonu nie uzywa

Wiadomo, że porównaniem dla takiej N8 to prędzej będzie HTC Desire HD a nie Wildfire to chyba logiczne???

A co do najgorszego produktu z androidem radze się zaoznac z Samsungiem I550, I5700, LG GT540, SE X8 itd :)

I550 ma Symbiana ;) Co do serwisu nokii to nic nie sądzę, ponieważ nie miałem z tym doświadczenia. :)

PostNapisane: 23 stycznia 2011, 03:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
WąskiMaciek napisał(a):
Co do serwisu nokii to nic nie sądzę, ponieważ nie miałem z tym doświadczenia. :)

musiał bym się kumpla spytać, bo jego N96 już kilka razy była na serwisie jak się soft posypał. dzisiaj miałem w łapie N900 - ten sam kumpel wygrał ją w konkursie Nokii. bardzo fajny telefon, w porównaniu do X8 większy kloc, ale wyświetlacz duży, miły w dotyku :P . Jednak paluchem ciężej się go obsługuje niż X8, w zestawie jest rysik. Fajnie że ma pełną klawiaturę. nie ma symbiana.
a jak ktoś chce tela biznesowego to Black Bery
co do zasięgu - jest to jedyna wada Playa

PostNapisane: 23 stycznia 2011, 13:43 
Zacna persona forum

Ja używam Play'a i jeszcze ani razu nie miałem problemu z zasięgiem, a mieszkam blisko granicy czeskiej. Czasem nawet 5 km za granicą czeską jeszcze trzyma polski zasięg ;)

PostNapisane: 23 stycznia 2011, 13:50 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
WąskiMaciek napisał(a):
Ja używam Play'a i jeszcze ani razu nie miałem problemu z zasięgiem, a mieszkam blisko granicy czeskiej. Czasem nawet 5 km za granicą czeską jeszcze trzyma polski zasięg ;)

wiadomo, to zależy od zasięgu w danym rejonie. kiedyś miałem playa, z zasięgiem było tak sobie, później długi czas miałem plusa na SE K800i i wszędzie miałem full. teraz SE X8 na playu i znowu tak sobie.

PostNapisane: 23 stycznia 2011, 14:31 
Dzikus napisał(a):
telefon ma dzwonic

i wysyłać smsy :D

PostNapisane: 23 stycznia 2011, 14:33 
Uzależniony od forum :)

Kod silnika: BCY+
Fryderyk napisał(a):
Dzikus napisał(a):
telefon ma dzwonic

i wysyłać smsy :D

I ginąć po imprezie :D

PostNapisane: 24 stycznia 2011, 17:38 
Zacna persona forum

Moje BMW: kiedyś było
WąskiMaciek napisał(a):
Zdzira to pokaż mi telefon z Androidem który jest normalnych wymiarów ze sprzętową klawiaturą ;)

Motorola Milestone?
Samsung Galaxy 551?
LG GW620?

Zdzira 850I napisał(a):

A co masz do i5700?

trollu napisał(a):
a jak ktoś chce tela biznesowego to Black Bery
co do zasięgu - jest to jedyna wada Playa

A jak wygląda serwis BB w PL? Jeśli podobnie jak HTC, to dziękuję.Że o wątpliwej urodzie BB nie wspomnę.
Play używa nadajników Plus, więc o czym Ty w ogóle mówisz? Mam Play od 1.5 roku i nawet w zabytku klasy 6020 problemów nie mam.

Dzikus napisał(a):
A ja nigdy nie zrozumie po co ludzie sie sami skazuja na noszenie cegły w kieszeni dla kilku nigdy nie używanych bajerów...dla mnie Nokia e52 jest juz stanowczo za duza i szukam czegos mniejszego i lżejszego...telefon ma dzwonic

Może 1661?

PostNapisane: 24 stycznia 2011, 17:42 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
Ja nic nie mam do I5700 tylko odpowiadałem na zaczepki kolegi, że htc wildfire jest najgorszym nośnikiem androida to podałem kilka sprzetów o pólkę niżej, ktore tez go maja dla mnie dobry jest każdy tel który dzowni bo do tego one naprawde służą :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1