Posiadam C6, telefon dobry do przeglądania neta do pisania smsów... Jako navi mało go używałem ponieważ posiadam zwykła przenośna nawigację samochodowa... Ale żeby nie było oprócz map ovi wgrałem 2 dodatkowe programy nawigacyjne i sprawowały sie idealnie jak na nawigacje w telefonie...
Telefon (nawigacje) mam tak skonfigurowaną ze nic nie pobiera z konta...
Na moje potrzeby przydała by się lepsza bateria, bo u mnie trzyma 2-3 dni, ale jak ktoś się dobrze pobawi to i w 1 dzień rozładuje...
Na telefon można instalować setki aplikacji OVI... Jest w czym się pobawić...
Telefon jak na takie funkcje oraz dotykowy wyświetlacz całkiem stabilnie pracuje...
W telefonie jest mnóstwo przydatnych czujników, samoczynne poziomowanie ekranu, gdy ktoś dzwoni i przykładasz do ucha telefon/wyświetlacz automatycznie wygaśnie i takie tam...

Ogólnie bajery to on ma...
Wg mnie jest wytrzymały kilka razy upadł mi z dużej wysokości i nawet się nie wyłączył
W trasie podczas dziwnego manewru telefon zanurkował mi w jakiejś smakowej maślance i do połowy się zamoczył, po wyjęciu baterii, wysuszeniu oraz rozebraniu aparatu w celu przeczyszczenia-okazał się dość szczelny ponieważ substancja płynna nie zdążyła osiąść-prześlizgnąć się na płytę główna...
Ogólnie jestem zadowolony z tego telefonu, a przede wszystkim z tego ze czasami gdy nie mam swojej samochodowej nawigacji, po prostu mi się przydaje jak urządzenie nawigacyjne
Ale gdybym miał używać tego telefonu ciągle jako nawigacja w pracy-to była by to dla mnie jakaś udręka-bo jednak telefon służy mi głownie do rozmowy i sms...
Dlatego nie zrezygnuje z normalnej nawigacji
Za cenę nie ma na co narzekać

A po połączeniu się przez Wi-fi internet na telefonie działa bajecznie filmy itp