BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 16:18

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 329 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2007, 09:19 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
agrafga napisał(a):
A ja poprostu wyraziłam zdanie niektóryh ludzi na głos

Nadmieniam że wolność wyrażania poglądów jest ograniczona pewną nutką taktu i manier, a przede wszystkim tym czy owe poglądy nie rażą w innych ludzi.

Pragnę dodać iż na forum publicznym nie bardzo mam ochotę czytać jak kobieta kobietę okrasza w epitety więc gorąco proszę wyrażać pełne nie do końca pozytywnych emocji wypowiedzi przez Gadu Gadu, zaś rozwiązywać konflikty w grzeczny sposób ewentualnie w wiadomościach prywatnych.

Olu, rozumiem że żart Madzi odebrałaś poważnie, rzeczywiście nie był na miejscu, nie mniej jednak nie odpowiedziałaś Madzi 'epitetami' jak zrobiła to Agrafga.

Drogie Panie, trzy Panie, proszę wziąć do serca moje słowa i podjąć próbę stworzenia sympatycznej i ciepłej atmosfery na tym, niestety w przeważającej liczbie męskim forum.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2007, 09:24 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
PW brunetce nie wystarczyło i nie dotarło, poza tym wyniosła to na forum.......to już pisałam, szkoda że nie każde posty są czytane a tylko dwa od końca. Coś w tym musi być

Każdy ma prawo się zajerzyć i maxymalnie wnerwić.
Ja jestem kobietą i stalowe nerwy mam, ale do czasu. Forum powinno być miejscem spotkań w kulturalnym tonie ale pobłażliwość na pewne osoby już mnie ostro wnerwiło! Brak właściwej i natychmiastowej reakcji moda. Sprawiedliwość pozostawiona w rękach usera.

Obserwowałam, nie wtrącałam się ale wszystko ma swoje granice.
Przymykanie oczu też. Jak wyżej pisałem

Tak jak Mod na PW zasugerował..po co od razu kasowac konto, skoro mogę na pewien czas poprostu nie pisać. Czasem wystarczy odpocząć od forum RACJA. tylko czy żaden z Panów wrzucających zdjecie za chwilę swoich kobiet nie pomyslał w jakim gronie (kalendarzu) znajdzie się jego dama? Na kalendarzu liczy się głównie fotka, a nie relacje ludzkie pomiędzy niemymi zdjęciami A ja już rozumiem dlaczego niektóre nie chcą w nim być...

Atmosfera w tym temacie napewno nie rozwineła się do kulturalnego poziomu i sporo osób mogło się zniechęcić do uczestnictwa w jego tytułowym wątku.
Na wiele zgryźliwych docinek nikt nie zwracał uwagi, lub pozostawiał je z przymróżeniem oka, co w konsekwencji mogło doprowadzić do niezadowolenia lub urażenia niektórych osób biorących w tym temacie udział. Oczywiście zawsze po pysku obrywa ta osoba, która usilnie próbuje wykazać swoje niezadowolenie, niżeli osoba/y tworzące, generujące taki stan rzeczy

Komentarz ten pozostawiam ocenie Admina, gdyż odnosi się on do niego w kolejnych postach. Z racji tego, że postów Admina nie mogę edytować, niech on zadecyduje co robić dalej. Mam nadzieję, że szczegółowo zapoznają się z każdym postem w tym temacie i dostrzegą gdzie wszystko ma swój początek.

Proste.

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Ostatnio edytowano 17 czerwca 2007, 20:05 przez d0nTtOuChm3, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2007, 09:28 
Administrator

Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Nie rozumiem Agrafgo dlaczego przeszkadzają ci zdjęcia owej damy i dlaczego poddajesz Magdę swojej ostrej krytyce. Tym bardziej że jest to krytyka nie poparta żadnymi argumentami.

Każdy ma prawo być w kalendarzu. Jak również obecność w nim nie jest obowiązkowa i zależy od dobrej woli, jak ktoś nie chce, nie musi.

agrafga napisał(a):
w jakim gronie (kalendarzu) znajdzie się jego dama? A ja już rozumiem dlaczego niektóre nie chcą w nim być

Czy tę wypowiedź mam odebrać jako dogryzienie MagdzieWu? Bo dokładnie to ona sugeruje. Proszę abyś skończyła wypowiedzi 'sugerujące dwuznaczną osobę' MadziWU gdyż nie znasz jej, podobnie jak my Twoja wypowiedź ma się nijak do tego jaki faktyczny stna rzeczy ma miejsce.
Tworzysz plotki i wyrabiasz komuś złą opinię.

Ostatnio edytowano 15 czerwca 2007, 09:38 przez Kyokushin, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2007, 11:14 
Administrator

No. Chłop chciał zrobić fajny kalendarz z kobietkami przy bmw i było fajnie a nagle milion problemów powstawło.
Wróćmy do pierwotnej idei bo była dobra, nie ma co kombinować, niech Marsellus robi swoje, dajcie człowiekowi skończyć co zaczął.

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2007, 12:29 
Eeee to mam wrzucac cokolwiek czy odpuszczamy?

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2007, 12:38 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
MadziaWU napisał(a):
Eeee to mam wrzucac cokolwiek czy odpuszczamy?

wrzucac :-)

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2007, 12:42 
Administrator

wrzucaj wrzucaj. jak coś wyjdzie z tego to wyjdzie, jak nie wyjdzie to nie wyjdzie :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2007, 13:48 
Zacna persona forum

pewnie ze dawaj.., bawimy sie dalej..!!!! ;) :hyhy: :ok:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2007, 16:00 
Administrator

Za następne próby 'dosrania' komuś w taki czy inny ironiczno psychologiczny sposób będą ostrzeżenia i nie będzie przebacz to tamto.
Tak tylko informuję żeby nie było płaczu. Nie ważne kto zacznie.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 329 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1