Na wstępie nie wiem czy odpowiedni dział, bo nie znalazłem działu do zakupów grupowych, info dostałem od jednego z forumowiczów żebym ogłosił się też tutaj (bo temat jest na kilku forach)
Siemano
Kursy walut nie są zbyt "Fajne" i nic nie wskazuje na poprawę. Natomiast proponuję zawieszenie gwintowane w zakupie grupowym w niezłej cenie jak na dzisiejsze czasy.
O DGR sport są bardzo dobre opinie między innymi w Kanadzie, Stanach, Australii. Jeździ na tym coraz więcej ludzi i chciałbym wprowadzić to na Polski rynek. Są chętni? Dodam że jest to pełne zawieszenie gwintowane.
Wersja DRIFT i wersja STREET - obie wersje posiadają camber plates - można wybrać twardość sprężyn np. 12/10, 10/8,

6.
Cena zestawu (4 amortyzatory, 4 sprężyny, klucze) - 2649zł w zakupie grupowym.
Minimum 10 osób - jest do zrobienia

jak będzie powiedzmy 8 osób to dokupię 2 żeby dobić do 10.
Wysyłka morska więc czas oczekiwania od wpłaty ostatniej zaliczki to ok 4 tygodnie - zaliczka 1500zł żeby nie przyszło komuś do głowy się wycofać z zakupu
Jak ktoś chce jest możliwość wysyłki lotniczej - opcja odpowiednio droższa - czas oczekiwania 7 dni.
Gwarancja 12 miesięcy na zawieszenie, paragon zakupu do każdego zestawu.
Nissany: s13, s14, s15, r32, r33, r34, 350z, 370z, 300zx + inne (do r35 cena 4800zł)
Inne marki: Honda, Bmw, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Subaru, Toyota + wiele innych.
Lista standardowa: 1. ktoś tam - drift - 10/8
Przykładowe foto:
http://www.dgrsuspension.com/SearchResu ... Search=e36