BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 03:23

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lipca 2007, 13:59 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46 330i, było kilka
Kod silnika: M54B30
kri100s napisał(a):
heh z jakiegos powodu. Z jakiegos blizej nieokreslonego powodu a Polonia Bytom ktora ma stadion nie nadajacy sie na boisko szkolne i Zaglebie Sosnowiec o ktorym wszyscy wiedza ze sa umoczone w korupcje dostaly licencje. A wisla plock tez z niewiadomych przyczyn miala gotowy wniosek licencyjny na 1 lige, wiec zanim nastepnym razem cos powiesz to zainteresuj sie tematem albo nie odzywaj sie jesli nie masz pojecia o czym mowisz. Wydaje Ci sie ze w naszej pilce jest taki porzadek??? Nie spelniasz warunkow to degradacja hehe w jakim Ty swiecie zyjesz?

hehehe ty nie patrz na inne zespoły tylko najpierw poznaj swój miejscowy.

Polska piłka to jedno wielkie szambo i szczerze to mam to głeboko czy Ruch będzie w 1 czy w 3 lidze.
Do niedawna starałem się ogladać i interesować ale mi przeszło. pozdrawiam

http://www.ASO-BMW.pl[/b]
https://www.facebook.com/ASOBMW/

Sprzedam:
BMW X3 Sport Pakiet

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 20 lipca 2007, 14:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: s54
szkoda że Ruchu nie będzie .... myślałem że obejrze sobie meczyk Korona-Ruch ... ale nie obejrze :(

Tytuł:
PostNapisane: 20 lipca 2007, 20:15 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e65 & e36
Kod silnika: N62b44 & M52b20
Obejrzysz Przemek obejrzysz ja w to wierze ! Juz zainwestowalem w cyfre + zeby sobie poogladac moj Ruch na wyjazdach :) a jesli kogos nie interesuje polska pilka i ma ja gdzies to proponuje nie zabierac glosu w tym temacie - proste. Pozdrawiam !

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2007, 10:33 
Częsty bywalec

kri100s napisał(a):
to proponuje nie zabierac glosu w tym temacie

może dodaj krytycznego głosu? :) pozdrawiam i życze miłych, szokujących i niezapomnianych wrażeń z naszej pieknej czysto sportowej i w pełni zawodowej ligi piłkarskiej Orange Ekstraklasa... z ruchem bez stadionu czy z nim. pzdr :D

Sprzedam:
BMW X3 Sport Pakiet

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2007, 18:21 
Przyjaciel forum

Z ruchem bez stadionu ?? Nie rozumiem. Nie bede dalej z Toba polemizowal bo sam wspomniales ze nie interesujesz sie nasza liga wiec nie widze sensu dalszej dyskusji a ja ogladam i bede ogladal mecze naszej ekstraklasy niezaleznie od tego czy Ruch bedzie tam gral czy nie ( choc wierze ze jednak bedzie gral :-))) i podejrzewam ze jakby w Twoim miescie byl pierwszoligowy klub postawiony w podobnej sytuacji to nie olewal bys tego. Pozdrawiam wszystkich kibicow !

Tytuł:
PostNapisane: 23 lipca 2007, 11:57 
Częsty bywalec

kri100s napisał(a):
Z ruchem bez stadionu ?? Nie rozumiem. Nie bede dalej z Toba polemizowal bo sam wspomniales ze nie interesujesz sie nasza liga wiec nie widze sensu dalszej dyskusji a ja ogladam i bede ogladal mecze naszej ekstraklasy niezaleznie od tego czy Ruch bedzie tam gral czy nie ( choc wierze ze jednak bedzie gral :-))) i podejrzewam ze jakby w Twoim miescie byl pierwszoligowy klub postawiony w podobnej sytuacji to nie olewal bys tego. Pozdrawiam wszystkich kibicow !

Kri100s, nie denerwuj się tak. Ja jestem eks kibicem, nie wazne jakiego zespołu, sentyment do piłki mi został. To że maniakiem nie ejstem, nieznaczy że nic nie wiem. Napisałem trochę zgryźliwie "bez stadionu" , a chodziło mi konkretnie o ten stadionik smieszny na którym oni grają... Poprostu stadiony typu, ruchu chorzów, czy legii W-wa, czy poloni Bytom czy większości tego typu, to potwarz dla naszego światka piłkarskiego. Przyjeżdża jakiś troszkę lepszy zespół, a "My" robimy z siebie pośmiewisko grając na tych kurnikach, nie same trybuny robią stadion, a jego zaplecze, szatnie. Obrazując to inaczej: Różnica pomiędzy naszymi stadionami a zachodnimi jest taka jak w 2000 roku róznica pomiędzy polonezem plusem kombi a E39 540iA w touringu. Ja za same stadiony nie dałbym licencji przynajmneij połowie klubów w naszej "ekstraklasie". Przeciez stadion naszego aktualnego mistrza polski to śmiech na skale europejską!

nastepna sprawa, nie same kluby sa winne tego że jest beznadzieja ligowa, a cyrk który jest na górze, przykład choćby z przed paru dni. Na 4 dni przed rozpoczeciem rozgrywek ligowych niewiadomo czy one się rozpoczną! Nikt nie wie, nawet vice prezesina Kolator pan.

A wogóle najśmieszniejsza, żałosna i pokazująca wszystko jest sprawa Ruchu Chorzów. Komisja wydała niedawno OSTATECZNA decyzje o niedopuszczeniu tego klubu do rozgryek. Ale co się dzieje? OSTATECZNA nie oznacza OSTATECZNA, bo jest jeszcze ta OSTATECZNIEJSZA, którą wyda lada chwila. nie mam nic do Ruchu, ani innych klubów ale to co się dzieje to parodia. lepiej jak już była korupcja o której nie mówiono, bo teraz w dobie "czyszczenia" prezesiki i dzałaczyki nie potrafią się odnaleźć, nie wiedzą co zrobić i sa tacy zagubieni w tym "oczyszczonym" świecie piłkarskim.

Mentalność polskich piłkarzy, którzy nazywają się zawodowcami a nimi nie potrafią być, bo nawet sami nie potrafią się fizycznie przygotować do sezonu, mentalność działaczy komuchów, którzy robią wszystko by dalej było jak było, mentalność włascicieli klubów, którzy myślą że z budżetem wielkości 30% Steau Bukareszt zawojują europę, mentalność trenerów polskich, którzy zakończyli edukację trenerską na książkach z lat 60-tych podrasowani 2 tygodniowym wyjazdem na szkółke do Liverpoolu, wygląd stadionów, kibiców którzy jada i robią burdel za granica przedstawiając nas jako dzicz, sprawiła, że czasami na piłke zerknę, ale nie ejstem już fanem naszej ligi.
Może za jakiś czas będzie normalnie czyt. " Schludnie i ładnie na stadionach, kameralnie, bo nie potrzebujemy stadionów wielkości maracany, bezpiecznie bym mógł syna wziąć na mecz i zonie na żywo potłumaczyć o co w tej piłce chodzi, która osiągnęła standart europejski, a może będe mógł syna zapisac do szkółki piłkarskiej, gdzie trenerami sa ludzie, którzy wiedzą o co chodzi i jest to ich zawód z którego żyją" , może wtedy bede znów kibicem, ale teraz to na wymioty mnie bierze, jak słysze że np polonia bytom która nie ma kasy na 100 krzesełek awansuje do I ligi....

Wyżaliłem się ostro już no... :D

Sprzedam:
BMW X3 Sport Pakiet

Tytuł:
PostNapisane: 23 lipca 2007, 12:59 
Przyjaciel forum

Przyznaje Ci racje, ze co jak co ale syf w tej naszej extraklasie to jest niemały. Pierwsza kolejka za 4 dni a tu jeszcze nie wiadomo kto bedzie gral Wisła sobie wyjezdza itp. Ze stadionami tez masz racje, ale najwazniejsze ze o 16 ma byc decyzja ostateczna :rotfl: w sprawie Ruchu wiec 3maj kciuki. Pozdro!

Tytuł:
PostNapisane: 23 lipca 2007, 13:10 
Częsty bywalec

kri100s napisał(a):
decyzja ostateczna

OSTATECZNIEJSZA :D

PS: pociesze cię, będzie grał w I lidze. :)

Sprzedam:
BMW X3 Sport Pakiet

Tytuł:
PostNapisane: 23 lipca 2007, 15:49 
Przyjaciel forum

Ostateczniejsza decyzja jest pozytywna Ruch bedzie grał w ekstraklasie!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich uczestniczących w dyskusji !!!

Tytuł:
PostNapisane: 23 lipca 2007, 16:41 
to dobra decyzja dla polskiego futbolu, utytułowany dobry klub...

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1