BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 20:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: el clasico
PostNapisane: 22 kwietnia 2012, 09:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Kibicowałem Barcelonie ale przyznam szczerze, że takiego Realu dawno nie widziałem. Nie wiem czy to był słabszy dzień Barcy czy naprawdę rosnąca forma Realu i dobra taktyka Mourinho. Myślę, że chyba to drugie. Barcelona próbowała, atakowała ale praktycznie wszystkie ich akcje rozbijały się na 20-30 metrze od bramki "Królewskich". Kwestię mistrzostwa uważam za zamknięta. Real w tym roku jest mistrzem Hiszpanii. Dla Barcy została Liga Mistrzów. Obawiam się jednak, że ciężko im będzie sforsować obronę Chelsea, która na mecz, myślę, że wyjdzie ultradefensywnie. Nadzieją dla Barcy będzie szybko strzelona bramka. Takie jest moje skromne zdanie :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 22 kwietnia 2012, 12:38 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
binta, Barca ma jeszcze finał Copa del Rey z Bilbao, 25 maja na Calderon.

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 23 kwietnia 2012, 11:54 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Gumiś napisał(a):
binta, Barca ma jeszcze finał Copa del Rey z Bilbao, 25 maja na Calderon.

Wiem, wiem ale po tym jak praktycznie stracili mistrzostwo Hiszpanii to chyba tylko triumf w LM im pozwoli w jakimś stopniu o tym zapomnieć ;) Oczywiście zdobycie pucharu Hiszpanii też będzie docenione :ok:

PostNapisane: 23 kwietnia 2012, 19:24 
Forumowicz

Moje BMW: E36 & E39
Kod silnika: M43 & M57
Oglądałem ostatnie Gran Derbi i byłem pod dużym wrażeniem gry Realu, a za razem zaskoczeniem była gra Barcelony... Podobnie jak kolega binta, kibicowałem Barcelonie ale najwyraźniej ostatnio nie najlepiej u nich z forma, co można było zauważyć w tym meczu. Messi grał swoje, ale brakowało wykończenia moim zdaniem. Bramka Alexis'a niczym 'wejście smoka' dała nadzieje, ale odpowiedź Realu, była błyskawiczna... Real za wszelką cenę chciał przerwać passe Barcelony w zdobywaniu Mistrzostwa Hiszpanii kolejny raz z rzędu. Nie można pominąć na pewno, wręcz inżynierskiego instynktu Murinho, który miał na pewno nie mały wkład. Gratulacje dla RM, pozostaje liczyć na znakomite rewanże w rozgrywkach LM hiszpańskich drużyn i kolejne GD, gdzie FCB pokaże się z lepszej strony. ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1