lolejko napisał(a):
I nie wiem jak tu być uprzejmym dla motocyklistów, jak ich nie widać z tyłu!
lolejko, powinieneś założyć 2 kawałki szyny kolejowej z przodu i patrzeć tylko w lusterka ! Najwyżej wlaniesz tego z przodu

Pozatym zapomniej o Freude am Fahren! Masz patrzeć tylko w lusterka, co 0,5 sek. W końcu motor może szybciej i będzie jechał po linii i Cię minie. Olać przepisy. Oni mogą to jadą. Ale zaraz czy jak zmienisz pas to przetniesz jego pas ruchu, on nie ma pasa jedzie między pasami..
Jak widzę motor w korku, kulturalnie się spełniający między samochodami, puszczam, zjadę. O dziwo ostatnio coraz częściej się to zdarza.
Smieje się jak na 5 pasmowym skrzyżowaniu - 2 w lewo 2 prosto 1 prosto i prawo, mija mnie i 10 innych motor i stanie na środku pasa... a potem powolutku rusza...
Wiem, wiem jednostkowe przypadki, jednostkowe przypadki na trasie jak jechałem z motorówką 100konnym baurem że jak jechały dwa harleyo podobne to zawsze obok... oni 90 ja 90 (motorówa) ja kierunek oni przyspieszają - i weż tu wyprzedz na mzaurskich drogach. Jechalo ich potem 7dmiu. KOREK za nimi jak... dopiero jak skrecili do kanjpy się odblokowalo... wiem wiem odosobnione przypadki, my mamy duże auta oni male motorki.