BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 15:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2007, 09:12 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
wtedy jeszcze nie było - 99 albo 2000 rok. Teraz widzę że Gruby Rysiek i Glaca juz kupili po kombiaczku, stały wczoraj pod Czarnym Kotem.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2007, 09:35 
Zacna persona forum

Był rok 1996. Zajmowałem się wówczas szeroko pojętym skupem materiałów ( bony, dolary, bony!!!) oraz lichwą. Pewien człowiek, któremu, jak się później miało okazać nie wyszedł interes życia, a który, jak nietrudno sie domyśłić pożyczył ode mnie pewną kwotę zaproponował mi zwrot należności w naturze, tj w BMW 320i 1993 rok. Zgodziłem się i niedługo potem auto wystawiłem w komisie, co by zamienić je na gotowizne.. Pech chciał że kochliwy wówczas jeszcze byłem i poniosło mnie w kierunku pewnej uroczej studentki UW. Jako, że chciałem zrobić wrażenie wyciągnąłem BMke z komisu i woziłem rzeczoną studentkę do domu i z domu a w czasie tych podróży tak dobrzesz sie poczułem w tym aucie, że do komisu już nie wróciło i stało sie moją własnością. Świadomość, że będzie to moja marka przyszła niedługo potem i trwała tak długo dokąd nie pojawił się Cris Bungle, czy jak mu tam.

Ostatnio edytowano 3 października 2007, 09:38 przez GARCIA RAMIREZ, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2007, 10:29 
Uzależniony od forum :)

beemki zawsze mnie jarały jednak wtedy miałem merola 124 i kolega namawiał mnie zebym wsiadł sobie do pewnej e36 a ja sie długo upierałem że nie bo wiedziałem że sie zakocham i po długich namawiianiach jednak wsiadłem i nawet sie przejechałem i stało sie... "miłosc od pierwszego wejrzenia" wysiadłem z niej i powiedziałem do ziomka "wiedziałem że tak bedzie" wtedy jescze merolem próbowałem jakies drifty przypalanei kapci i inne warjactwa ale już się szykowałem do bmw i stało sie jestem chory nie uleczalnie BMWFILIA teraz przymeierzam się do kupna 2 beemki i wiem że nic innego nie da tyle radości i satysfakcji co bety

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2007, 15:52 
Pierwsze kroki

Hmm, moja historia z BMW zaczęła się zanim jeszcze zdobyłem prawo jazdy, niestety wtedy mogłem tylko oglądać się za przejeżdżającymi ulicą bawarkami, dopiero gdy skończyłem szkołe, poszedłem do pracy i trochę się dorobiłem kupiłem swój pierwszy własny samochód którym było BMW E36 316i z '93 którym jeżdżę do dziś i w grudniu minie dwa lata kiedy go kupiłem, ale obecnie pracuję w Anglii gdzie zarobki pozwalają na jazdę nowszymi rocznikami i chyba niedługo zmienię samochód, nie wiem na jaki model, ale na pewno na BMW... Nie wyobrażam żebym jeździł czymś innym...

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2007, 20:14 
Przyjaciel forum

a moja była taka szukałem auta i nic ciekawego nie mogłem z naleść i tak okazyjnie kupiłem e36 i jakos spodobala mi sie ta marka i nie planuje sie przerzucać na inną

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2007, 08:22 

A ja się zastanawiam czy przypadkiem mojej histroii nie wziął nikt na serio :zakrecony:

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2007, 08:46 

Cytuj:
A ja się zastanawiam czy przypadkiem mojej histroii nie wziął nikt na serio
najpewniej kazdy kto wie jak wyglądasz wzioł na serio....

:rotfl: :rotfl:

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=26102#26102 - nowe zdjĂŞcia w galeri

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2007, 08:52 

:wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2007, 09:01 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
...........marzenie życia.............
Kiedy już psioczyłam na czym świat stoi, nie mając już swojego auta a nadal spłacając swój niebotyczny kredyt za coś co było wozidłem a go nie miałam, powiedziałam mojemu ex że tak być nie może. Poszliśmy do komisu, nawet nie brałam pod uwagę zakupu BMW. Chciałam coś do wożenia Młodego (do lekarzy - bo wtedy bardzo chorował i była zima, do rodziców, itp). Tylko weszłam do drugiego komisu zobaczyłam JĄ!!!!!
Śliczna wiśnióweczka e34.......no miodzio. Słowem sie nie odezwałam, ale ex widział ten cielęcy wzrok. Sam miała słabość do BMW , sam chciał mieć więc wybór trudny nie był. I tak dostałam BMW :)
Kiedy ja oddałam.....popadła w riunę, jest ciągle naprawiana ..... może za mną tęskni? :D
Takiego auta do dziś znaleźć nie mogę....:-(

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1