BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 17:00

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 października 2007, 15:43 
Forumowicz

A zobaczcie to:

Obrazek

Komentarz 100 razy lepszy od tego na polsacie.
Najlepsze jak Massa mija Kubicę po wewnętrznej a komentatorzy krzyczą: WOOOOOOW. :padam:
Albo jak na górze ekranu wyskakuje Kubica vs Massa tak jak w Street Fighter i czy innej nawalance
MEGA :D :D :D

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 1 października 2007, 16:13 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
Wodzu napisał(a):
A zobaczcie to:

[url=http://c14.wrzuta.pl/wm13860/d6b2c4dc00022dac4700c353/Kubica%20Vs%20Masa.jpg]Obrazek[/url]

Komentarz 100 razy lepszy od tego na polsacie.
Najlepsze jak Massa mija Kubicę po wewnętrznej a komentatorzy krzyczą: WOOOOOOW. :padam:
Albo jak na górze ekranu wyskakuje Kubica vs Massa tak jak w Street Fighter i czy innej nawalance
MEGA :D :D :D

no ale to sa japonczycy, oni maja specyficzne komentarze, wogle wszystko maja specyficzne. kiedys na dsf pokazywali japonskie teleturnieje to mozna bylo boki zrywac. obejzyj sobie tez jaki kolwiek test fajnego auta u japoncow, jak oni sie podniecaja i wyrazaja to podniecenie :) fajne to jest choc nieraz troche przesadzone. no ale i tak wszystko jest lepsze od komentatorow na polsacie, szczegolnie tego borowczyka.

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 16:08 
Zacna persona forum

F1: podjęto decyzję w sprawie Hamiltona

Władze Formuły 1 nie znalazły powodu do ukarania lidera klasyfikacji generalnej Brytyjczyka Lewisa Hamitona z McLarena za niebezpieczną i niezgodną z przepisami jazdę w wyścigu o Grand Prix Japonii.
Powodem wszczęcia śledztwa były udokumentowane zapisem wideo oskarżenia o niebezpieczną jazdę Hamiltona za samochodem bezpieczeństwa. Anglik w pewnym momencie gwałtownie zahamował, co doprowadziło do kolizji Marka Webbera i Sebastiana Vettela. W efekcie młody Niemiec został ukarany przesunięciem o dziesięć pozycji na starcie wyścigu o GP Chin.

Opisany incydent nie był jedynym kontrowersyjnym wydarzeniem z udziałem Hamiltona podczas GP Japonii. Za rzekome przekroczenie przepisów podczas wyprzedzania Anglika ukarano Roberta Kubicę. Przejazd przez aleję serwisową kosztował krakowianina stratę kilku pozycji.
Wygrana w Japonii dała Hamiltonowi 12-punktową przewagę nad aktualnym mistrzem świata Hiszpanem Fernando Alonso (McLaren).

W niedzielę wyścig o Grand Prix Chin, podczas którego Hamilton może zapewnić sobie mistrzostwo świata.

Zanim ogłoszono decyzję FIA 22-letni Hamilton zaprzeczył, jakoby jechał niebezpiecznie podczas GP Japonii i oświadczył, że ewentualna kara zmusiłaby go do zastanowienia się nad jego przyszłością w Formule 1.

- To był dla mnie dobry weekend. Nie zrobiłem żadnego fałszywego kroku. Nie zrobiłem niczego, co byłoby dla kogokolwiek niebezpieczne - mówił w piątek dziennikarzom Brytyjczyk.

- Sądzę, że próbuje się obwinić mnie o kraksę między Markiem i Sebastianem. Wykonałem dobrą robotę w ekstremalnie trudnej sytuacji. Nic nie widziałem w moim wizjerze, bowiem gromadziła się w nim woda, a lusterka boczne były zamglone - tłumaczył sytuację na torze Fuji Hamilton.

-> http://sport.onet.pl/0,1248769,1618622,wiadomosc.html

---

To sie nazywa protekcja.
Chlopak musi zostac mistrzem swiata i koniec - kropka. Nie ma bata, zeby go ruszyc...

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 19:17 
Forumowicz

Nie no to co [cenzura] FIA w tym sezonie to jest po prostu KPINA Z LUDZI.
Ustawiają sobie mistrza świata na oczach milionów ludzi :wsciekly:

edit.biały. nie przeklinaj na forum.

Ostatnio edytowano 5 października 2007, 21:53 przez Wodzu, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 08:33 
Zacna persona forum

"Kara dla Kubicy była niesprawiedliwa, komuś zależało na wygranej Hamiltona"

AFP

Choć od wyścigu o Grand Prix Japonii minął już prawie tydzień, nie milkną echa kary, jaką nałożono na Roberta Kubicę za rzekome spowodowanie kolizji z Lewisem Hamiltonem. Kolejnym kierowcą, który zabrał głos w tej sprawie jest Felipe Massa.
Brazylijczyk, który na ostatnim okrążeniu wyścigu na torze Fuji toczył zaciętą walkę z Polakiem o szóste miejsce na mecie, powiedział hiszpańskiemu dziennikowi "AS", że sędziowie popełnili błąd, każąc Kubicę.

- Kara dla Roberta była surowa i niesprawiedliwa - stwierdził Felipe Massa. - Nie rozumiem decyzji sędziów, ponieważ Kubica wszedł w zakręt po wewnętrznej, jechał właściwym torem jazdy i nie uderzył celowo w Hamiltona.
Kierowca Ferrari odniósł się także do innej decyzji sędziów, którzy odstąpili od ukarania lidera klasyfikacji generalnej za spowodowanie kolizji Sebastiana Vettela i Marka Webbera.

- Jadąc za samochodem bezpieczeństwa Hamilton z pewnością złamał przepisy. Nie mam wątpliwości, że gwałtowne przyspieszenia i hamowania stwarzały niebezpieczeństwo dla innych kierowców. Oglądałem film potwierdzający, że za spowodowanie kolizji Vettela z Webberem jest odpowiedzialny Hamilton. Wygląda na to, że komuś zależało, aby to on wygrał wyścig i mistrzostwa świata - dodał Felipe Massa.

-> http://sport.onet.pl/0,1248769,1618975,wiadomosc.html

-> Zobacz Moja Bunie

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1