Szczurek1986 napisał(a):
Mówię o tym iż jeśli by było to wszystko tak proste w montażu obsłudze itd.
Rozpisałem co i jak jeśli chodzi o obsługę , nawet podałem na jakim telefonie użytkowałem to , sprawdziłem działanie nawet z dokładnością do jakiej pokazuje. Na prądzie się nie znam , ale chyba wielkiego problemu ze zrobieniem instalacji ładowarki stałej gdzieś pod siedzeniem bądź gdziekolwiek, by nie było ?
Szczurek1986 napisał(a):
To nie ginęłyby samochody na tak wielką skalę.
Dopóki polacy żyją to będą kraść
Szczurek1986 napisał(a):
Gdyby trasy były odtwarzane to znacznie więcej aut było by znalezionych a o tym jednak się prawie w ogóle nie słyszy, dlaczego ?
Przypomniała mi się sytuacja jak pracowałem w polskiej firmie "złodziej". Dostaliśmy do zrobienia e90 318d. Miało być polakierowane i wstawiona przednia szyba bo był odprysk. Szef firmy "złodziej" nie informował że auto na wymianę szyby pojedzie do normalnej firmy podwykonawczej. Kolega z którym pracowałem wsiadł i pojechał. A że ma cięęęężką nogę i od świateł do świateł miał 100km/h na budziku. Po pewnym czasie (chyba nawet godzina nie pamiętam dokładnie) wpadł właściciel z wydrukiem trasy przemierzonej przez swoje auto i z telefonem prawie dzwoniącym na policję że jego auto pod jego nieobecność wyjechało sobie "gdzieś" i złamało przepisy ruchu drogowego. Z tego co pamiętam usługi miał na koszt firmy
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Więc kolego
Szczurek1986, podsumowanie :
Skoro można włożyć np alarm , odcięcie , to myślę że również można włożyć i taki telefon na kartę z play z doładowanym 10 zł na koncie i mieć WIĘKSZĄ gwarancję bezpieczeństwa co do swojego czy E30 czy F30.