BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 15:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: pierścionek dla wybranki
PostNapisane: 2 grudnia 2010, 07:46 
Forumowicz

Moje BMW: A3 8P , ex qp e36
Kod silnika: 2.0 TDI
Dejmon napisał(a):
Jak panienka by mi powiedziała że nie podoba jej się pierścionek zaręczynowy to dla mnie to by było równoznaczne z tym że nie powinna go w ogóle dostać ode mnie, nawet jakby był z gumy do żucia :P
true true... :cwaniak:

bafi nie sposób się z Tobą nie zgodzić , wygłaszać opinie na temat osoby której nie znamy ? bez przesady Panowie, więcej dystansu

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 2 grudnia 2010, 11:00 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E 46 Coupe 323 Ci
Kod silnika: M52/TU
Witam ponownie
Widzę ze tu sie ruszylo i to sporo. Paru ludzi pisze na temat mojej wybranki ze materialistka a czy ja napisalem ze wybrala sobie pierscionek w cenie samochodu? Zaden z was nie wie ile zaplacilem za ten pierscionek a czesc ludzi twierdzi ze duzo to po pierwsze podejrzewam ze wielu z was zaplacilo wiecej za swoje. Wiekszosci z mezczyzn sie wydaje ze jak kupi pierscionek który jemu podchodzi to i jej sie spodoba bo to prezent i musi sie podobac a ja wam powiem ze to bzdura. Ktos powie ale przeciez mowila jaki sliczny cudowany itd. Jasne a co ma mowic? Ze badziew?? ze chciala z zołtego zlota a nie z bialego?? Jasne ze bedzie sie cieszyc i chwalic znajomym bo nie bedzie miala wyboru. Uwazam ze ustalenie pewnych rzeczy to jest wlasnie partnerstwo. Chyba ze kupujac pierscionek zareczynowy ktos podchodzi to tego faktu 'tego kwiata jest pol swiata' ta nie zechce pierscionka to inna na pewno zechce. Bez obrazy panowie ale czesc waszym postow tutaj jest po prostu zalosna wydaje sie wam ze wiecie lepiej od wasz kobiet co im sie podoba. Myslicie ze kolacja i swiece zalatwia wszystko i u wszystkich.
Na koniec chce tylko napisac ze jezeli ktos wyraza swoja opinie na temat czlowieka ktorego nigdy nie spotkal i nie zamienil ani jednego slowa to takie zachowanie swiadczy tylko i wylacznie o nim. Dodatkowo jezeli ktos nie radzi sobie wlasnie z takimi emocjami czytajac posty innych niech niezlocznie uda sie do specjalisty bo moze nie jest jeszcze za pozno.
I jeszcze jedno ten temat byl zalozony aby podzielic sie uwagami nt pierscionkow i zareczyn a nie po to aby lżyć innych. To tyle w temacie. Dziekuje uzytkownikom ktorzy rozumieja moj punkt widzenia, popieraja niekonwencjonalne dzialania i rozumieja gdzie sie konczy internet a zaczyna zycie prywatne. Pozdrawiam

PostNapisane: 2 grudnia 2010, 11:08 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E36 Touring
Kod silnika: M43B18
Kolega zabrał wybrankę do jubilera, wybrała sobie pierścionek zaręczynowy i po kłopocie. Ona zadowolona, bo ma pierścionek który jej się podoba a on, że nie kupił ścierwa. :D

PostNapisane: 28 września 2013, 15:05 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Odświeżę temat bo może poleci ktoś dobrego jubilera który albo ma w ofercie fajne pierścienie albo robi je na zamówienie. Oczywiście KRUKI, APARTY i inne McDonaldy odpadają.

PostNapisane: 28 września 2013, 18:47 

W centrum masz sklepy jubilerskie al.jerozolimskie/krucza, jest w czym wybierać. W centrach handlowych praktycznie tylko sieciówki.

PostNapisane: 28 września 2013, 20:24 
Bobby... Bobby się żeni :cwaniak:

PostNapisane: 28 września 2013, 21:22 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Slubu nie bedzie !

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1