BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 01:27

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 15:12 
Uzależniony od forum :)

stones1, Kornelio, buahahahhaa, moi fani są widze ze mną...

stones1 napisał(a):
no wiesz ty tez pozjadałes wszystkie rozumy wiec pewnie dlatego masz problem ze zrozumieniem o co chodzi Białemu i Kornelowi..

Za to widzisz nieistniejące rzeczy, albo masz problemy z czytaniem, bo biały wyraźnie i po polsku napisał że chodzi o sprawę z innego tematu.

Kornelio napisał(a):
ty nie zauwazyles.ale ktos inny zauwazyl
:rotfl:

buahahaha chyba nie czytałeś co biały napisał, albo widzisz coś czego inni nie widzą. :rotfl:

Schizofrenia to taka choroba, której objawem jest min. widzenie czegoś czego nie ma, słyszenie głosów, a pewnie i widzenie tekstów nie napisanych. :zdziwko:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 15:27 

:01: :? 8/ :o :/ :kwasny: To sie zaczyna robić nudne... a dla mnie i przykre bo nie lubię jak ktoś sie kłóci. Nigdy... (taka moja natura)

Może jakiś temat "kłótnie " założyć...

PZDR

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 15:30 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
Sylwek_ch napisał(a):
Może jakiś temat "kłótnie " założyć...

jestem za :ok:
mogę być tam modem :D

to mógłby być osobny dział, pt. "Kłótnie, docinki, wylgarne odzywki i trollowanie. Tu pierzemy nasze brudy"

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 15:42 

Jestem za, ale co zrobić? Zbanujesz dwóch userów, to będzie jeszcze większa kłótnia, znudzi im się za chwile. :spi:

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 15:50 
Biały widzę że krótko patrzysz... Jeśli ktoś mi wytyka że się nie znam na sprzęcie car audio i w 3 osoby jadą mi ostro w całym temacie nazywają mnie "idiotą" za co tylko jeden z modów zareagował i poleciało ostrzeżenie i chwała mu za to a autor wyzwisk pod moim adresem nie ma pojęcia o podstawach car audio a dokładniej różnice w obudowach closed i vanted oraz myśli że SPL to model głośnika a jest to dB Sound Pressure Level czyli max ciśnienie akustyczne jakie może wytworzyć głośnik i uświadomiłem mu że jest gościem który udaje speca to teraz jest wielkie hallo. Popatrz na jego wcześniejsze posty i co on o mnie pisał. Ja mu wygarnołem w jednym poscie a oni mi w całym 3 stronowym temacie.. !! I nie strasz mnie ostrzeżeniami bo ja nikogo nie wyzywam. w przeciwieństwie do tych biednych pokrzywdzonych userów którym ponoć tak dokuczam.. Poczytaj najpierw całe tematy a nie same kocówki w których już tracę cierpliwość i przyłapuję kogoś na tym że pisze głupoty. Nie wspominając o tym że wyzwiska pod moim adresem na tym forum są olewane.

Na tym forum Normalnych modów można policzyć dosłownie na 3 palcach. I wydaje mi się że osób myślących jak ja jest wiele więcej.

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 16:25 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
KotSylwester napisał(a):
Zbanujesz dwóch userów, to będzie jeszcze większa kłótnia, znudzi im się za chwile. :spi:

czyli ciebie i kogo jeszcze?

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 16:27 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
KotSylwester napisał(a):
Jestem za, ale co zrobić? Zbanujesz dwóch userów, to będzie jeszcze większa kłótnia, znudzi im się za chwile.

To byłoby miejsce, gdzie każdy mógłby sobie używać do woli, oczywiście wg. jakichś zasad, mogłyby się odbywac pojedynki, tudzież potyczki słowne na argumenty lub brak argumentów. Na koniec dnia mod mógłby ogłaszać, kto jest zwycięzscą, w ten sposób wiele konfliktów by się zakończyło, i każdy byłby zadowolony. Taki ring, hyde park. Po pojedynku mod sprzątałby co gorsze wypowiedzi i to by było na tyle.

Co wy na to? :super:

[ Dodano: 11 Listopad 2007, 16:29 ]
stones1 napisał(a):
czyli ciebie i kogo jeszcze?

nie, nie, banuje sie tylko zwycięzców :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 19:33 

KotSylwester napisał(a):
buahahaha chyba nie czytałeś co biały napisał, albo widzisz coś czego inni nie widzą.

Schizofrenia to taka choroba, której objawem jest min. widzenie czegoś czego nie ma, słyszenie głosów, a pewnie i widzenie tekstów nie napisanych.

MĘŻCZYZNO z krwi i kości za jakiego sie uwazasz.ZERKNIJ W TYTUŁ TEMATU.MOŻE COŚ ZAUWAŻYSZ :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 19:37 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Kornelio napisał(a):
KotSylwester napisał(a):
buahahaha chyba nie czytałeś co biały napisał, albo widzisz coś czego inni nie widzą.

Schizofrenia to taka choroba, której objawem jest min. widzenie czegoś czego nie ma, słyszenie głosów, a pewnie i widzenie tekstów nie napisanych.

MĘŻCZYZNO z krwi i kości za jakiego sie uwazasz.ZERKNIJ W TYTUŁ TEMATU.MOŻE COŚ ZAUWAŻYSZ :ok:

chyba kocurze :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 20:09 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
No tak....yeahman dostał kolejne ost i sprawa się zakończyła.Niestety ja również nie widzę jego winy w tym temacie....za OT i jak napisał DIXI za pyskowanie zarządowi forum?Ograniczę się do tego tematu bo za poprzedni dostał już ost.Patrząc po tym temacie ost za obrażanie innych użytkownków i OT powinno być więcej.....czyż nie?
Tak jak napisał CZARNY chodzi o pewną odpowiedzialność....." czyż nie?

A dyskusja znow przeszła w obrzucanie się przez pewnych panów.I ja również podpisuję się pod tym że to jest już lekka przesada i tak jak Dzikusowi po prostu chce mi sie rzygać....

Apeluję Maćku,Radku i Kornelu wyjaśnijcie sprawę na PW

Pozdrawiam

CioOs

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 20:19 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
Cytuj:
No tak....yeahman dostał kolejne ost i sprawa się zakończyła.Niestety ja również nie widzę jego winy w tym temacie....za OT i jak napisał DIXI za pyskowanie zarządowi forum?Ograniczę się do tego tematu bo za poprzedni dostał już ost.Patrząc po tym temacie ost za obrażanie innych użytkownków i OT powinno być więcej.....czyż nie?

to nie w tym temacie robil ot

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 23:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: M43B16
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=53724
yeahman napisał(a):
Na tym forum Normalnych modów można policzyć dosłownie na 3 palcach.

Yeahman jak bym był normalny to bym nie był Modem na tym forum :) , bo bym nie wytrzymał po miesiącu :D

ps. Sorry że napisałem w zamkniętym temacie :)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1