BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 02:47

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Jak pomóc Panu Andrzejowi ?
PostNapisane: 23 grudnia 2015, 09:05 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
BAWARA dokładnie!

Dzieci w szpitalach choć cierpią straszne fizyczne męki to są w większości otoczone miłością rodziny i bliskich, a to milość w życiu czlioweka jest najwiuększym skarbem i szczęsciem. Ten biedny dziadek jest calkiem sam i na 5gram pomocy choć raz na świeta to zasłużył i nie ma tu znaczenia czy jest leniem czy też nie.

Dzieciom w szpiutalu pomagają wszyscy międzyinnymi Michu :D fundacja TVN, Jurek Owsiak itp , ale biednym bezdomnym nikt nie pomaga bo to nie ma sensu ... Bo to marnotrawienie funduszy i czasu ?

Ja czuję się tutaj w Poznaniu jak u siebie , a spacerując u siebie po okolicy nie pozwolę nikomu spać pod gołym niebem w grudniu bo to nie ludzkie.

PostNapisane: 23 grudnia 2015, 10:42 
Zacna persona forum

4 strony pisania o zaszczanym menelu- alduwiel potrafisz rozruszac forum.

Przeczytalem do momentu jak napisales, ze popier.. robote za 12h i nie pojdzie do noclegowni, bo woli chlac. Chcesz mu pomoc, to kup mu denaturat i niech sie zapije do nowego roku.
Takiego smiecia jest pelno wszedzie i nie wiem jak wyszly 4 strony pisania o menelach zbierajacych puszki i mieszkajacych w krzakach. Pod co druga biedronka stoja takie lumpy i "daj pan 50gr. na bulke", poszedlem kupilem jakas jagodzianke, a bej do mnie "sama sucha bulke?!?!"

Koles jest takim zerem, ze nie warto marnowac waszego czasu o pisaniu na ten temat. Czym go obronisz, ze duzo przezyl- prawdopodobnie jak kazdy w wieku 60+ lat, a nie kazdy 60latek lezy zaszczany, a jego jedynym celem jest 40puszek na chlanie i jakies zarcie- gowno nie argument.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 23 grudnia 2015, 12:00 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
KEMN1 napisał(a):
4 strony pisania o zaszczanym menelu- alduwiel potrafisz rozruszac forum.

No i tak to wygląda :) Cztery strony i każdy pisze a jak przychodzi prośba o pomoc i 50zł dla potrzebującej osoby to na palcach jednej ręki można policzyć darczyńców :)

PostNapisane: 23 grudnia 2015, 20:06 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E12 520A
Kod silnika: m20b20
Garaż: E12
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=67421&start=400
e46 328ci Santorini Blue
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6& ... &start=200
E36/7 2.8i
Mini countryman SE
F87
kinko napisał(a):
Przecież to jest jakiś skończony idiota nadający się do utylizacji. Zamiast do roboty to leży jak śmieć pod drzewem w obsranych gaciach.

od dwóch lat realizuję projekt w którym 2 razy w tygodniu spotykam się z ludźmi pokroju tytułowego Andrzeja i szczerze powiedziawszy nie miał bym odwagi tak jednoznacznie kategoryzować kogokolwiek z nich bez zapoznania się z szerszym kontekstem...no chyba ,że byłbym wesołym gimbusem którego największą życiową troską jest wybór dobrego quick detailera do pielęgnacji swojego e46 :wstyd:

PostNapisane: 23 grudnia 2015, 20:12 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Dokładnie Dawid. Trzeba być 100% gimbusem ,żeby na podstawie 4 minutowego filmu strwierdzić o kimś ,ze jest syfem zasługującym na śmierć na śmietniku takim jaki nagrałem na filmie !
Jestem nieźle zdziwiony ,ze tyle osób ma takie podejście...Może jest coś prawdy w tym ,że bmw nie jest dla każdego :(

PostNapisane: 23 grudnia 2015, 21:16 
///david napisał(a):
od dwóch lat realizuję projekt w którym 2 razy w tygodniu spotykam się z ludźmi pokroju tytułowego Andrzeja

No widzisz a ja systematycznie od 6 lat raz na kwartał bywam w jednej rzeszowskich placówek, wykonuję tam audiometrię tonalną (mamy podpisaną umowę na badania, badamy delikwentów po pobiciach, urazach głowy, po chorobach/obrzękach naczyń mózgowych) i również mam styczność z osobami pokroju pana andrzeja a przypomnę , że mowa tutaj o menelu, olewającym robotę, pomoc, mającym za pasem wyrok !
Z konsultacjami audioprotetycznymi bywam też często w jednym z rzeszowskich hospicjów i zdecydowanie zdanie swoje podtrzymuje. To trzeba zobaczyć na własne oczy komu pomoc jest bardziej potrzebna!Komu ona bardziej się należy (!!!)

No chyba, że jesteś zdania, że 90% "panów andrzejów" jest tam gdzie jest za niewinność :rotfl: A Ci w hospicjum i tak mają spoko bo mają bliskich którzy ich kochają...nie to co pan andrzej który musi w samotności łoić swojego siarkofruta za 4,99 zł :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Poza tym ludzie...litości...co to za pomoc??? Gość nagrywa brudnego, zasyfionego, śpiącego na ziemi, przykrytego jakimś gównem alkoholika i wrzuca ten uwłaczający film na YT a później go upublicznia :super: Świetna pomoc :super:
"Virala" to z tego nie będzie...za słabe to jest. Nie każdy może być wardęgą.

To byłoby już tyle ode mnie w tym temacie.

żenada...

PostNapisane: 23 grudnia 2015, 21:42 
alduwiel napisał(a):
Dokładnie Dawid. Trzeba być 100% gimbusem ,żeby na podstawie 4 minutowego filmu strwierdzić o kimś ,ze jest syfem zasługującym na śmierć na śmietniku takim jaki nagrałem na filmie !
Jestem nieźle zdziwiony ,ze tyle osób ma takie podejście...Może jest coś prawdy w tym ,że bmw nie jest dla każdego :(

To przedstaw inne dowody i argumenty na to że gość jest cokolwiek wart , bo z tego co widać dotychczas to jest zerem niewartym zachodu. Jeszcze nikt nikomu na siłę nie pomógł więc się nie dziw ,że menelowi o którym tu mowa większość wystawiła taką ocenę a nie nie inną.
Nie chce pomocy to jej nie otrzyma bo ma wódę zamaist mózgu. Gość się stoczył i niestety wszystko wskazuje na to ,że po prostu któregoś dnia się nie obudzi w tym barłogu.

Matka Teresa z Kalkuty też by miała dość i na pewno na siłę mu gaci mu nie zmieniała nie mówiąc o karmieniu , więc przedstawiając w ten sposób temat nie dziw się ,że większości nie obchodzi jego los bo facet przegrał swoje życie i jest zbyt wielu , którzy pomocy potrzebują. :cisza:

PostNapisane: 23 grudnia 2015, 22:21 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
Jeśli chodzi o pomoc drugiej osobie - bardzo fajne akcje prowadzi teraz m.in Z. Stonoga, warto się zainteresować chociażby poprzez śledzenie funpag'a na FB. Jest wiele rodzin, nie meneli którym można pomóc.
W zamian taki człowiek da coś od siebie drugiemu w przyszłości w przeciwieństwie do menela.

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

PostNapisane: 23 grudnia 2015, 22:25 
Przyjaciel forum

Moje BMW: X5
dosc
jedni rozpijaja alkoholikow i czekaja na oklaski, drudzy nazywaja ludzi smiecmi...

ludzkie tragedie sa rozne, jedni sami sie o nie prosza, innych poprostu dotyka takie boze milosierdzie,
inni nie poznaja normalnego zycia nigdy, najwieksza radoscia jaka ich w zyciu spotka jest zwiekszona dawka morfiny

bez jaj, starczy tego chlamu

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1