reno - czyli rozumiem, ze po slowach twoich ulubiencow
Cytuj:
Prawda jest taka, że nie ma żadnych nowych podatków i nie pracujemy nad takowymi. Od roku czuję się jak święty Mikołaj, bo praktycznie tylko obniżam podatki. Opłaty to nie podatki i one nie należą do moich kompetencji. To nie jest polityka fiskalna – powiedział Tadeusz Kościński.
kai w najwiekszym skrócie, czy konfederacja wie, że są podatki centralne i podatki lokalne? Gdy samorządy podnoszą podatki to jako fanatyk konfederacji i tak powiesz, że podniosl je rzad pis .
_________________ Styl mojej wypowiedzi zależny od poziomu rozmówcy. Inteligentnych cenię. Z szukających atencji, żałosnych frustratów, ignorantów kręcę bekę.LOL
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...
kai w najwiekszym skrócie, czy konfederacja wie, że są podatki centralne i podatki lokalne? Gdy samorządy podnoszą podatki to jako fanatyk konfederacji i tak powiesz, że podniosl je rzad pis .
Nie o to pytałem, ustosunkuj się do pytania. Pozdr
Jigsaw nie ogarniasz tego, że potwierdziłeś swoje kompleksy. Pisałeś na forum 9 października 2020, 22:32 w temacie o pandemii. Nastepnie ból d*py nie dał ci spokoju i po kilku godzinach napisałeś : 10 października 2020, 03:23 w temacie o glosowaniu, mimo ze już wcześniej czytaleś mój post z 17:30, do ktorego sie odniosłeś. Brawo ty .
Na forum popularne sa tematy o glosowaniu, koronawirusie, pandemii, przewijają się te same osoby. Zapoznajac się z jednym z tych tematów,czyta się pozostałe dwa itd.
Wystarczy ze odczekam, a sam się Jigsaw pogrążysz. Z tego samego rozdania jest kai, który ma problem z klasyfikacją podatkow.
Ja robie swoje, bo od narzekania rachunki się nie zapłacą.
Nie licząc goldupców z kompromitacji , których celem jest publiczne bicie piany,a poza kamerami ... jak na ruską onucę przystało ruki pa szwam i ... maseczki noszą.
Jigsaw i kai skoro tam wam źle to zaspiewajcie sobie, inni tez mogą dołączyć w chórku
_________________ Styl mojej wypowiedzi zależny od poziomu rozmówcy. Inteligentnych cenię. Z szukających atencji, żałosnych frustratów, ignorantów kręcę bekę.LOL
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...
jiGsaw, słychac wycie znakomicie , jak zwykle ból d*py .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 67 gości