renoraines napisał(a):
Lincoln napisał(a):
Wracając do tematów wału, jak tam uśmiechnięta koalicja? Uśmiechacie się patrząc na poziom zadłużenia przy kompletnym braku jakichkolwiek znaczących inwestycji?
prawda i w dodatku morderca, bo z Putinem na molo w Sopocie się umówił ze samolot z prezydentem tysiąclecia rozwali przy pomocy zestawu S300. Srebra rodowe wyprzedaje. Orlen bankrut. Gdzie ja sobie kupię teraz hot doga
Alduwiel napisał(a):
A napisał(a):
Alduwiel napisał(a):
A napisał(a):
Nie widzę niczego ohydnego w działaniu ruskich.
Myślę, ze powinieneś się tam wybrać bo gadasz głupoty nie mając pojęcia o sytuacji
zaciągniesz się to ci się oczy otworzą
no wiem, ci niżej z ameryki północnej (w tym jeden polskiego pochodzenia) zaciągnęli się i oczy im się otworzyły w obwodzie brańskim
No widzisz jak się im oczy otworzyły? Jeśli powiedzie się plan ponadnarodowych elit to i Ciebie to czeka, więc moim zdaniem tym się powinieneś martwić w pierwszej kolejności, a nie wolną Ukrainą
prawdziwy bohater jak poniżej. Zginał za 1 dolara na terenie federacji rosyjskiej. W pierwszej kolejności będą brać wyszczepionych, a ty Alduwiel pewnie po 6 dawkach jesteś? Masz folie która chroni przez promieniowaniem 5G?
// mod edit // usuwam, zbyt duzo gore na przestrzeń publiczną //google carebear policy.
Zełenski o Polsce:
Zwróciliśmy się do Polski o ochronę przynajmniej Stryja (obwód lwowski), aby chronić magazyny gazu. Czy Polacy zestrzelili rakiety? NIE.
My też bardzo chcieliśmy sprowadzić MiGi z Polski, ale odmówiono nam, bo było ich „za mało”.
A nie dostarczając ich nam, Polacy nie odważyli się nawet sami zestrzelić rakiet.