BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 20:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lipca 2008, 19:42 
agrafka napisał(a):
....no i że obudził się dopiero z takimi refleksjami na tym portalu. A grono.net?

to nie trzeba portali, żeby pewne rzeczy zauważyć :)

PS. Chłopaki, dziś byłem na plaży nad Bałtykiem... i jakoś piekło było :zdegustowany:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lipca 2008, 20:15 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
Nie trzeba od razu usuwać sobie konta na nk, żeby chronić własną prywatność i odgonić się od tych zaproszeń od wszystkich wyimaginowanych postaci. Wystarczy w ustwieniach pogrzebać i zablokować innym użytkownikom możliwość odnalezienia przez "wyszukaj" i kłopot z głowy. Ja tak zrobiłem i mam spokój.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 5 lipca 2008, 20:32 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
"Jedynie około 30 kobiet na ponad 550 wykazało się myśleniem. Cała reszta w tym czasie pewnie zastanawiała się jaki kolor szminki wybrać na imprezę lub jakie stringi wciągnąć na dupę. A może bez stringów? Ewww..."

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

dokładnie takie same proporcje zaobserwowałem na żywo :znudzony:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lipca 2008, 17:54 
Specjalista

agrafka napisał(a):
..::CZARNY::.. napisał(a):
W zasadzie to Ameryki nikt nie odkrył

....no i że obudził się dopiero z takimi refleksjami na tym portalu. A grono.net?

Nie wiem, czym dokładnie jest grono.net, bo tam mnie nie ma i nie zamierzam zakładać tam konta, z racji faktu, że domyślam się ku jakim przeznaczeniom istnieje ten portal.
Nasza Klasa jest portalem, który ma służyć kontaktom sprzed lat z osobami z ławek szkolnych, z którymi przebywaliśmy przez wiele lat. Tymczasem przeprowadzony projekt pokazuje czym staje się Nasza Klasa......widać że na kontaktach międzyludzkich, bardziej pod kątem informacji matrymonialnych można trzepać niezłą kasę, a My napędzamy tę machinę. Szkoda tylko, że coś co miało Nam służyć, poprzez takie śmieci staje się zniechęcające.

Cytuj:
Nie trzeba od razu usuwać sobie konta na nk, żeby chronić własną prywatność i odgonić się od tych zaproszeń od wszystkich wyimaginowanych postaci. Wystarczy w ustwieniach pogrzebać i zablokować innym użytkownikom możliwość odnalezienia przez "wyszukaj" i kłopot z głowy. Ja tak zrobiłem i mam spokój.

Lub poprostu ignorować i usuwać takie kontakty......nie jest to uciążliwe. Jeśli kogoś nie znam, lub nie zamierzam pewnej nieznajomej osoby mieć w kontaktach, to poprostu ją olewam, a jeśli już takową mam to nie korospenduję z nią nawet udzielając odpowiedzi na zadawane pytania. Osoby, które są w moich kontaktach i dodane świadomie, to głównie osoby, które znam, z którymi miałem lub mam coś wspólnego ale z którymi nie muszę korenspondować na łamach portalu NK.

Cytuj:
dokładnie takie same proporcje zaobserwowałem na żywo

I dlatego też ja sam baaaaardzo rzadko wchodzę na NK. Głównie tylko po to, aby sprawdzić czy pojawiła się już jakaś osoba z ławki szkolnej, wysłane wiadomości od nich lub rodziny z zapytaniem wymagającym ode mnie odpowiedzi. Spędzam na NK zaledwie 5 minut z logowaniem i wylogowywaniem/tydzień. :]

Tytuł:
PostNapisane: 6 lipca 2008, 20:12 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
kurde, co za lipa, wydało się... jak ja teraz będę lachony wyrywać... :21:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lipca 2008, 16:52 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
http://www.n-klasa.blogspot.com/

A tu inne ciekawe profile na NK :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1