BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 23:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2008, 13:00 
Uzależniony od forum :)

Wiecie co.. napisałem komentarz na Interii. Bez klnięcia itp. Raczej oburzony byłem. Po napisaniu pokazuje się napis że moderator musi ocenić posta przed wysłaniem. Napisałem nieprzychylnie dla portalu i po raz drugi mój komentarz się nie pokazał.

Jak z tego morał? Interia czerpie zyski z agresji jaką propaguje i celowo pozwala a wręcz zachęca do agresji. Za to komentarzy nieprzychylnych nie publikują.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2008, 13:04 
Częsty bywalec

Moje BMW: e39 530D
Kod silnika: m57d30
młodye36 napisał(a):
Lucass_81 napisał(a):
młodye36 napisał/a:
Właśnie dlatego dzieciom neostrady mówimy STOP i tniemy im kabelki :cwaniak:

Heh, wiesz, że właśnie zachowałeś się jak autor artykułu ze znanego z plotek portalu? :hyhy: :twisted: ;)

Przeczytaj całego posta, potem przemyśl i dopiero komentuj ;) Wiesz kto najxczęściej pisze takie głupie komentarze na interii itp? Dzieci po ok. 13, 14 lat dla których nikt nie ma czasu i się nudzą. Zapytasz dlaczego tak twierdze? Zapraszam na PW to chętnie Cię uświadomie, co by tu wielkiego OT nie robić.

Dlatego napisałem mój komentarz, gdyż przeczytałem Twojego posta. Generalizowanie i szufladkowanie osób. Skoro ktoś ma Internet przez Neostradę, nie musi być dzieckiem neostrady. A dzieci po 13-14 lat korzystają i z innych typów łącz.

Nie chcę się kłócić, bo poniekąd się z tobą zgadzam. A PW poszło i ja również dokładniej wyjaśniłem o co mi chodzi.
Peace!! :08:
Koniec OT.

A portale typu Interia.pl bazują na ludziach, którzy oskarżają i bronią pewne określone stereotypy. I nagle rośnie czytelność. Dzięki temu reklama na ich portalu jest droższa.

KotSylwester napisał(a):
Za to komentarzy nieprzychylnych nie publikują

Także parę razy im napisałem parę wyrzutów (bez wulgaryzmów ;) ) i także nie przeszło dalej.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2008, 13:30 
Częsty bywalec

Lucass_81, poszło PW :08:

KotSylwester, kiedyś też coś kulturalnie napisałem na forum TVN Turbo w jakimś głupim temacie, post się oczywiście nie ukazał, a głupie komentarze owszem :mur: :mur: :mur:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2008, 14:08 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 | E36 Coupe
Kod silnika: M73TUB54 | M52B28
Garaż: .
E38
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166487
E36
viewtopic.php?f=6&t=169815
znajomy mówił mi kiedyś że na forum o ciężarówkach też mieli problem z interią i admin wysłał maila, mijał czas i nic, wysłał ponownie, cisza
w końcu całe forum wszyscy jednocześnie wysłali tego samego maila, i nadeszła odpowiedz
agresywna i strasząca sądem

tak jak pisał kot sylwester też to zauważyłem.
To jest po prostu ich żałosny sposób na przyciągnięcie internautów

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2008, 14:53 
KotSylwester napisał(a):
Po napisaniu pokazuje się napis że moderator musi ocenić posta przed wysłaniem. Napisałem nieprzychylnie dla portalu i po raz drugi mój komentarz się nie pokazał.

CO TO ZA MODERATOR!! :cenzura: :cenzura: :cenzura:

:cisza:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1