BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 23:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 kwietnia 2007, 15:32 
Zacna persona forum

A ja tak to widze!!! Pięknie, że będą drogi Hotele i inne rzeczy, ale ile przy tym wałków!!!!
Ogólnie z tego co słyszałem to, mają wjeść zagraniczni inwestorzy i co oni będą budować będzie ich!!! Dlatego polska wygrała te mistrzostwa bo u nas nic nie ma, zachodni inwestorzy zacierają ręce, bo jednak ktoś na tym zarobi!!! Ale dla nas zwykłych ludzi, można cieszyć się tym co zostawią te mistrzostwa!!! A samej góry widze zacieranie rąk ile to milionów można na tym zyskać!!! W sumie dobrze, że Polska wygrała tylko żeby lipy jakiejś nasi nie odwalili jak zwykle!!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwietnia 2007, 20:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Dobrze się stało.

P.S.
Sprzedam* 2 bilety na finał Euro 2012....

*dżołk..

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwietnia 2007, 20:46 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
byleby mi zbudowali autostradę Szczecin - Słubice i Szczecin - Świnoujście i to mi wystarczy, ja nie jestem wymagający... :luka:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwietnia 2007, 20:52 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E32 735iA E39 523iT
Kod silnika: M30B35 M52B25
:super: :super: :super:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwietnia 2007, 22:01 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
no i w końcu Polska na Euro zagra :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwietnia 2007, 07:14 
Forumowicz

Może będziemy u siebie bronić tytułu Mistrza Europy :rotfl:

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=155862#155862

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwietnia 2007, 07:51 
Uzależniony od forum :)

Nie jestem kibicem ani kibolem, mecze oglądam jak jesteśmy minimum w jkichś międzynarodowych półfinałach ale...

600km autostrad i
2000km dróg ekspresowych .

Reszta mi wisi.

Niech sobie robią przekręty, niech zagraniczni inwestorzy budują hotele i wszystko inne, co mnie to interesuje? Kto będzie w tych hotelach pracował, przecież nie niemcy - bo są za drodzy, to będą miejsca pracy dla Polaków.

Reszta mi wisi, Panowie, jest szansa że na profilu 40 będzie można pojechać nad morze lub w góry więcej jak 90km/h bez ryzyka zostawienia całej kolumny McPhersona w dziurze... :przestraszony:

Czy to możliwe będzie że za 5 lat pojadę 300km nad może w 2 godziny jadąc w komforcie lewym pasem a nie co chwilę trąbiąc i uciekając przed wyprzedzającym Tira, Tirem? :przestraszony:

Czy to możliwe że za 5 lat pojadę do Wroga po BMW i 900km zrobię w 6 godzin? a nie trasę Granica - Poznań w 5h w korkach i po lasach jak ostatnio ? :niepewny:

Jestem niepoprawnym optymistą, wiem, ale naprawdę w to wierzę, boję się tylko żeby za 2tyg nie podali w wiadomościach że jakas lipa, przekręt, błędy w przetargu i dupa. :|

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwietnia 2007, 10:15 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Z innej beczki. Teraz od siebie do Wrocławia (112 km) jade oddanym przed rokiem odcinkiem A4 jakies 40 min. Podejrzewam ze teraz beda ja poprawiac przez 2 lata, znowu poltorej godziny :(

A na serio to super. Na pewno nie zaszkodzi temu pieknemu krajowi. Chrzanic przekrety, my ich nie odczujemy. A zarobic nikomu nie zabraniam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwietnia 2007, 17:20 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
el Presidente napisał(a):
Chrzanic przekrety, my ich nie odczujemy. A zarobic nikomu nie zabraniam.

Chrzanic przekręty??!! Co Ty kolego opowiadasz... Przekrety polegaja m.in na tym, że używa się gorszej jakości materiałów, przetargi wygrywają "kolesie" a nie najlepsze oferty, nie przestrzegane sa warunki gwarancji na drogi i tego typu rzeczy...

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwietnia 2007, 18:05 
Zacna persona forum

Właśnie się też nad tym zastanawiałem, a u nas wszystko możliwe!
Za bardzo na hura będzie to robione i po 2 latach elegancki asfalcik będzie mieć koleiny takie,
że nasze poobniżane betki będą zawisać na garbach! A tematy na forum jak obniżyć fure zamienią sie co zrobić aby poszła w górę( Nie każdego stać na X5). Mimo to zawsze jestem dobrej myśli :rotfl: :rotfl: . Może jednak nie będzie lipy!!!

Tytuł:
PostNapisane: 11 sierpnia 2008, 13:06 
Forumowicz

Mnie to wali , no bo ci może być ciekawego kiedy 11-stu chłopa zapoconych biega po boisku i tylko po to żeby strzelić gola . Mnie tam piłka nie interesuje , no chyba ze gramy z Niemcami to jak nie ma nic innego w TV no to obejrzę ten mecz . No ale te drogi to mmmm :hurra: :hurra: :hurra: jak by tak dali nowy fragmencik asfaltu to był bym szczęśliwy , bo jak jeżdżę skuterkiem mamy np do sklepu i muszę przejechać po krajówce przez szosę to naprawdę uwierzcie mi jest tak okropnie ciężko przejechać przez skrzyżowanie :kwasny: kolejny są prze wielkie kiedyś aż z ciekawości mierzyłem wysokość koleiny iii... 22 cm :kwasny: to chyba rekord , chociaż tym polska sie może szczycić ze maja koleiny gigantyczne koliny przynajmniej na tym skrzyżowaniu na którym ja jeżdżę skuterem . Stan naszych dróg jest po prostu MASAKRYCZNY........ :wstyd: :wstyd:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1