BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 13 czerwca 2025, 11:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 16:35 
Fajnie sie jeździ brudasem :zdziwko: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Bobby_Valentino napisał(a):
:ban?:

:12:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 17:00 
Zacna persona forum

Bobby_Valentino napisał(a):
DANIO napisał(a):
A "Upierdolony stolik Kamila w TVN" to co w takiej TV tez pracuja brudasy ?

:ban?: ?

:] :ok:

DANIO wyjaśnij mi jedno, umawiasz sie z laską i jedziecie np. do restauracji, kino, ble,ble gdzieś tam...ona się odszykuje, wygląda super, extra, wsiada do twojego śmietnika i ubrudzi nogawki o progi siądzie na popiół, cała bedzie w jakichś paproszkach, jak otworzy drzwi to dotknie majonezu z przed tygodnia który zostawił kolega jedząc kebaba i wysiądzie smierdząca od dymu :(

:padam: :ups: :niepewny:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 17:05 
Uzależniony od forum :)

Orso napisał(a):
DANIO wyjaśnij mi jedno, umawiasz sie z laską i jedziecie np. do restauracji, kino, ble,ble gdzieś tam...ona się odszykuje, wygląda super, extra, wsiada do twojego śmietnika i ubrudzi nogawki o progi siądzie na popiół, cała bedzie w jakichś paproszkach, jak otworzy drzwi to dotknie majonezu z przed tygodnia który zostawił kolega jedząc kebaba i wysiądzie smierdząca od dymu

Chyba,ze ta dziewczyna wyglada i pachnie jak jego BMW ;) i to jest raczej bardziej prawdopodobne.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 18:32 
Forumowicz

Orso napisał(a):
wyjaśnij mi jedno, umawiasz sie z laską i jedziecie np. do restauracji, kino, ble,ble gdzieś tam...ona się odszykuje, wygląda super, extra, wsiada do twojego śmietnika i ubrudzi nogawki o progi siądzie na popiół, cała bedzie w jakichś paproszkach, jak otworzy drzwi to dotknie majonezu z przed tygodnia który zostawił kolega jedząc kebaba i wysiądzie smierdząca od dymu

o kurde.,. rozwalil mnie ten tekst, ale ilez w nim prawdy :rotfl:
samochod myje jak jest brudny - w lato raz w tygodniu (wlasna studnia = zero kosztow), w zime jak ciagle pada i sypia to jak juz nie moge na samochod patrzec.. a srodek to juz inna sprawa, zawsze musi byc czysto, pachnaco i elegancko zeby potencjalna autostopowiczka/kolezanka etc sie nie wystraszyla ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 23:13 
Pierwsze kroki

Orso napisał(a):
DANIO wyjaśnij mi jedno, umawiasz sie z laską i jedziecie np. do restauracji, kino, ble,ble gdzieś tam...ona się odszykuje, wygląda super, extra, wsiada do twojego śmietnika i ubrudzi nogawki o progi siądzie na popiół, cała bedzie w jakichś paproszkach, jak otworzy drzwi to dotknie majonezu z przed tygodnia który zostawił kolega jedząc kebaba i wysiądzie smierdząca od dymu :(

:padam: :ups: :niepewny:

Cos wymysle, powiem jej ze to nie moje auto ze pozyczylem od kolegi i bede mowil jaki to on brudas i jak o auto nie dba. Albo powiem ze auto mi ukradli i dopiero co odzyskalem a to ci zlodzieje mi tak nabrudzili.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 07:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 528iA
Kod silnika: m52b28
widze jednak, że jesteś tragiczny kolego i przestań już prowokować :dobani: :dobani:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 08:12 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36 coupe
Kod silnika: M50B30
Garaż: e36 325i alpinweiss http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=154980 e38 740i http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=145154 moje byłe e36 w Dakarze http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=114724 e39 http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=103364 moje byłe e36 GT http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=34223
DANIO, przestań pisać albo zmądrzej bo tego nie da się czytać. :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1