Bagor napisał(a):
Myślałem, że Ty jesteś znany z robienia syfu i pyskowania. Mam Ci przypomnieć jak to za dawnych czasów na forum BMW Klub Polska, wielce niezadowolomy ze zmian wprowadzponych przez zarząd, krzyczałeś i tupałeś nogą jak małe dziecko, kiedy nie jest po jego myśli. Zakładałeś bezsensowne tematy, pisałeś posty wielce odbiegające od ogólnie przyjętych norm, jednym słowem spamowałeś forum.
BUAHAHAHAHA... to żeś pojechał .. po pierwsze po zmianach wprowadzonych na BKP napisałem tam do dziś może ze 20 postów w tym ANI jednego na temat owych zmian... w czasie gdy była rewolucja na BKP ja razem z innymi tworzyłem to na czym TY teraz piszesz .. wracjąc do Twojego postu, to coś Ci się pomieszało, albo po prostu (co jest bardziej prawdopodobne) DALEJ MIESZASZ i ROBISZ SYF tylko po to by coś się działo......
Ogólnie .. z mojej strony EOT, napiszę tylko: jak Ci się nie podoba to idź na inne forum... przecież nie jesteś skazany na bmw-sport

KotSylwester napisał(a):
Dalszy OT będzie kasowany, a jak polecą jeszcze jakieś epitety to prowokator do stanie ostrzeżenie
TO w drodze sprostowania. Moderatorów proszę o wstrzemięźliwość w kasowaniu..
KotSylwester: wyedytowałem parę słów. Powiedziałem: bez epitetów.