BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 22:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Bezwypadkowe.net
PostNapisane: 20 czerwca 2009, 21:33 
Zacna persona forum

Moje BMW: 530iAT
Kod silnika: M54B30
moze znajdziecie swoje auto ?? http://bezwypadkowe.net/f42/

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 20 czerwca 2009, 22:02 
Forumowicz

Kolego chyba wszyscy znają to forum.
Według mnie sam pomysł jest genialny w swojej prostocie, z wykonaniem już gorzej.

Dział igiełki z internetu to jakaś paranoja jest.
Ludzie tam oceniają auta na podstawie fotek 640x480px z allegro, często robionych telefonem. Połowa oceniających to chyba dzieci Neo, bo w wiekszości nie widzą różnicy miedzy błotnikiem a podłużnicą. Oczywiście ze zdjęć potrafia powiedzieć, gdzie, jak, ile razy i czym auto było walone. Biały kierunek to znak że auto miało wypadek, jak w e39 są lampy po lifcie to już na 100% klepana z przystanku.

Oczywiście jak wnętrze jest lekko podniszczone to znak że auto ma bańkę na liczniku itp.

Dział gdzie wstawia się obejrzane osobiście auto też miał pare wpadek. Kiedyś gość obsmarował samochód bo miał pare mankamentów. A po tygodniu pochwalił się że kupił bo mu sprzedający 1000 zł opuścił :rotfl: . No sorry, ale to ma być obiektywizm? Nie mówiąc już o tym jak właściciele obsmarowanych aut zaczynają sie wypowiadać to też wychodzą różne kwiatki.

Na koniec jak się komuś zwruci uwagę że troche przesadzają to zaraz zaczyna się nagonka że handlarz itp. A moderator blankier to medium powinien zostać. :rotfl:

No i na koniec. 80% aut na tym forum sprawdzonych na żywo, to najtańsze egzemplarze z allegro.

Ostatnio edytowano 20 czerwca 2009, 22:04 przez Misek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 czerwca 2009, 10:43 
Zacna persona forum

Misek napisał(a):
Kolego chyba wszyscy znają to forum.
Według mnie sam pomysł jest genialny w swojej prostocie, z wykonaniem już gorzej.

Dział igiełki z internetu to jakaś paranoja jest.
Ludzie tam oceniają auta na podstawie fotek 640x480px z allegro, często robionych telefonem. Połowa oceniających to chyba dzieci Neo, bo w wiekszości nie widzą różnicy miedzy błotnikiem a podłużnicą. Oczywiście ze zdjęć potrafia powiedzieć, gdzie, jak, ile razy i czym auto było walone. Biały kierunek to znak że auto miało wypadek, jak w e39 są lampy po lifcie to już na 100% klepana z przystanku.

Oczywiście jak wnętrze jest lekko podniszczone to znak że auto ma bańkę na liczniku itp.

Dział gdzie wstawia się obejrzane osobiście auto też miał pare wpadek. Kiedyś gość obsmarował samochód bo miał pare mankamentów. A po tygodniu pochwalił się że kupił bo mu sprzedający 1000 zł opuścił :rotfl: . No sorry, ale to ma być obiektywizm? Nie mówiąc już o tym jak właściciele obsmarowanych aut zaczynają sie wypowiadać to też wychodzą różne kwiatki.

Na koniec jak się komuś zwruci uwagę że troche przesadzają to zaraz zaczyna się nagonka że handlarz itp. A moderator blankier to medium powinien zostać. :rotfl:

No i na koniec. 80% aut na tym forum sprawdzonych na żywo, to najtańsze egzemplarze z allegro.
True,true.A jak kiedys im zwróciłem uwage nt.oceniania aut po fotkach to wogóle mojego posta nie wypuscili.

Tytuł:
PostNapisane: 21 czerwca 2009, 11:15 
Zacna persona forum

Moje BMW: 530iAT
Kod silnika: M54B30
greg27 napisał(a):
True,true.A jak kiedys im zwróciłem uwage nt.oceniania aut po fotkach to wogóle mojego posta nie wypuscili.

chyba zartujesz ??

ja uwazam ze powypadkowe auto tez moze byc ok, tylko musi byc dobrze zrobione i jest ok ... a poza tem malowane elementy auta nie musza swiadczyc o wypadku ... moze to byc np zwykla walka z korozja .. i co ?? takie auto juz jest szrotem ?? chore ...

Tytuł:
PostNapisane: 21 czerwca 2009, 11:31 
Zacna persona forum

Posty tam przechodza moderacje.Jak sie nie spodoba to wylatuje.A co do aut to po pobycie na forum doszedłem do wniosku,ze w Polsce nie ma juz dobrego auta a wszyscy sprzedajacy to handlarzyny.Ale niektóre auta to rzeczywiscie wraki wiec suma sumarum dobrze,ze takie forum istnieje tylko informacje trzeba sobie wyposrodkowac bo oni wpadaja niekiedy w paranoje.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1