sparco1020 napisał(a):
Fryderyk napisał(a):
Masz strasznie, strasznie ograniczony światopogląd, czy niedorozwinięty mózg i żółte papiery?
Jak to drugie, to chętnie wyślę SMS, żeby wspomóc Twoją rehabilitację.
Nie ma znaczenia, czy jest się białym, czy czarnym, żeby takie rzeczy się działy, wystarczy mieć tak zryty łeb, jak kolega wyżej.
1. To że siedzisz przed komputerem xxx km ode mnie, to nie znaczy że możesz komuś ubliżać.
2. Co Ty możesz wiedzieć jakie są moje doświadczenia co do czarnych, byłem 2 lata w UK i wiec co te robactwo wyczynia...
Nie mam zamiaru brać wiecej udziału w dyskusji i nie życzę sobie takich uwag.
Mam sporo znajomych w stanach i UK. KAŻDY mówił mi to samo co kolega wyżej. Ale na pewno oni się mylą i to nieprawda.

becek napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
ale przyznać trzeba, że najgłupsze i najbardziej prymitywne afery właśnie w Afryce się dzieją, a zwłaszcza ta Nigeria jest jakaś pechowa...
ciekawe....ciekawi mnie Twoja opinia na temat rzezi w bylej yugoslawi....
Wytłumacz mi co to ma do tematu i jak to się ma do tego co się wyprawia w Afryce albo konkretniej w Nigerii.
Fryderyk napisał(a):
Napiszę tylko tyle, że mieszkałem na 1. ulicy z Czarnymi, chodziłem z nimi do szkoły, do klasy, jeździłem na wycieczki, pomagałem im, oni mi, więc śmiem twierdzić, że KOLOR ma tu najmniejsze znacznie.
Są ogarnięci czarni, jednak to mały odsetek. Statystyki w krajach Europy, która się otworzyła na ich towarzystwo pokazują, że na jednego uczciwego i ogarniętego przyjeżdża kilku nierobów i przestępców. Podobnie z ciapatymi. Muzułmanie "czystej" krwi to też duży problem. Ogólnie większość tych nacji po prostu ma problem aby dostosować się do zasad panujących w czyimś domu - w sensie państwie. Naprawdę Was tak kręci ta tolerancja za wszelką cenę, dla głupiej idei? Jesteście za legalizacją adopcji dzieci przez pary homoniewiadomo?
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...