BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 15:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Idioci w samochodzie marki...
PostNapisane: 26 sierpnia 2007, 18:35 
Częsty bywalec

Od dluzszego czasu czytam rozne wiadomosci w internecie i powiem wam ze najbardziej opluwana marka jest BMW. Czy to jest zazdrosc? To sie powoli robi nudne.
Ale sami zobaczcie...

INTERIA.PL :(

Ja widzialem nie takie rzeczy i samochadami nie tej marki, ale nic o tym nigdzie nie napisali.

Poprostu BMW wyrobilo sobie okreslony Image w Polsce i nietylko jako auta niezawodnego z gornej polki :kwasny: .

Komentarze sa najlepsze :rotfl:

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2007, 18:40 
Uzależniony od forum :)

partii napisał(a):
jako auta niezawodnego z gornej polki

z ta niezawodnoscia to nie przesadzaj... :hyhy: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2007, 18:42 
Częsty bywalec

Kornelio napisał(a):
partii napisał(a):
jako auta niezawodnego z gornej polki

z ta niezawodnoscia to nie przesadzaj... :hyhy: :rotfl:

zle sie wyrazilem, chodzilo mi o samochod "jakosciowo" dobry

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2007, 18:53 
Uzależniony od forum :)

dobrze że podpisałes link że to z interi więc nie ma sensu nawet otwierać.... i tak wiadomo co tam będzie ;) ( " a mój golf ma duży wydech...." :rotfl: :rotfl: ) generalnie jak ktoś mówi w takie rzeczy to mnie to smieszy i jednocześnie żal mi tego kogoś bo to dobitnie świadczy że jest idiotą :hyhy:

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=26102#26102 - nowe zdjĂŞcia w galeri

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2007, 18:56 
Specjalista

Dziś w drodze powrotnej miałem przyjemność oglądać skutki czterech kraks, w których nie uczestniczyło ani jedno BMW, lecz w sumie 14 aut innych marek.......jak ten gościu o płytkim rozumie chce się zabić, to na własne życzenie, ale 14 aut uczestniczących w kraksach jest chyba większym zagrożeniem zwłaszcza w ruchliwych miejscach.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2007, 20:03 
Zacna persona forum

to nie stereotyp,najwięcej widze zwracających na siebie uwage na ulicach kierowcow w bmw ,widać i słychać i czuć

Tytuł:
PostNapisane: 27 sierpnia 2007, 09:03 
Zacna persona forum

Bury napisał(a):
to nie stereotyp,najwięcej widze zwracających na siebie uwage na ulicach kierowcow w bmw ,widać i słychać i czuć

No niestety ale kolega Bury ma racje. U mnie na dzielnicy zaroiło sie ostatnio od zdezelowanych E36 z wydechami na zewnątrz i kolesiarzami wewnątrz. Wystają pod szkołą, pod nocnym, że strach sie bać. Trudno sie potem dziwić podobnym opiniom.

( O prowadzeniu w pozycji półleżacej z niedbałym oparciem lewej ręki na kierowniku i odchyleniem głowy w kierunku pasażera nawet nie wspomnę)

Tytuł:
PostNapisane: 27 sierpnia 2007, 11:42 
Zacna persona forum

to co się mówi o beemkach i ich kierowcach , choćby niewiem jakie było dla nas przykre ; dobitnie świadczy tylko o tym ze te samochody sa wyjątkowe , więc ja to mam głęboko w rowie , i polecam taki stosunek do tego.
Zresztą gwiazdy filmowe itp. mimo skandali które wokół nich wybuchają , wcale z tego powodu się nie martwią ; wręcz przeciwnie , ciesza się z tego że sa na pierwszych stronach gazet , bo to dowodzi że są sławne .

TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX-POCO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W P...e
http://mcg1ver.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/albumy/516168-123.html

Tytuł:
PostNapisane: 27 sierpnia 2007, 12:15 
Forumowicz

Moje BMW: E39
Kod silnika: M52B25
mcgiver:

Nie wiem czy dobrze rozumiesz temat ale tu nie chodzi o to ze ktos zazdrosci nam, ze BMW jest 'dobre' itp itd. Tu chodzi o to co napisal Bury. Ja przed zakupem swojej powiedzialem szefowi w pracy a on do mnie:

"Wiesz daniel... ja do ciebie nic nie mam, ale wiesz kto jezdzi takimi beemkami...."
Wiadomo... mial na mysli ziomali z zimnym lokciem, wiejski tuning i stado burakow ktorzy psuja opinie tej marki dla 'normalnych' uzytkownikow tych samochodow.

Ja osobiscie mam to gleboko w DU**E ze samochod ktory posiadam, na drodze wzbudza tylko jedna mysl: "o jakis mlody cwaniak jedzie.... "

Nie mam zamiaru rezygnowac z samochodu tylko dlatego ze jakas banda kretynow majaca samochody tej marki zachowuje sie tak a nie inaczej.

Pozdrawiam i mam nadzieje ze nikogo nie urazilem bo nie taki jest cel tej wypowiedzi.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sierpnia 2007, 12:29 
Zacna persona forum

BlackEvo, rozumiem :cwaniak: i mam to gdzieś ,jeżdżę betami już 5 lat i nie zmienię marki.

TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX-POCO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W P...e
http://mcg1ver.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/albumy/516168-123.html

Tytuł:
PostNapisane: 27 sierpnia 2007, 12:30 
Forumowicz

Moje BMW: E39
Kod silnika: M52B25
mcgiver:

Ciesze sie i tak trzymaj ;)

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 27 sierpnia 2007, 17:41 
Forumowicz

Moje BMW: E46
Są stereotypy o beemkowiczach, są stereotypy o użytkownikach innych marek... nic się coprawda z powietrza nie bierze, ale myślę że gdyby np. Skody, Fiaty i inne modele autek były mega mocnymi amochodami to też byłyby nawijki o ich kierowcach...
Osobiście nienawidzę takiej selekcji dopasowywania kogoś do tego co inni użytkownicy tej samej marki robią na drogach ale niestety są ludzie którzy własnie w taki sposób segregują społeczność i niestety nikt nie ma na to wpływu... a skutki są mocno odczówalne na każdym kroku- indywidualna kwestia tego, czy ktoś się przejmuje czymś takim... bo ja osobiście to olewam... :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sierpnia 2007, 20:20 
Pierwsze kroki

witam, to co sie dzieje na interii juz mnie zaczyna bawic bo to nie jest piwrwszy raz gdzy sa bardzo stronniczy, gdy w najmniejszej kolizji bedzie uczestniczylo BMW to juz w naglowku napisza ze ..:kolejny wypadek z udzialem bmw" a to ze wypadek spowodowal inny kierowca juz do nikogo nie trafia. Pozniej oczywiscie rozpoczyna sie wielkie forum ""znawcow"" na ktorym najczesciej jest rozszyfrowywany skrot BMW np"Burak Moim Wlascicielem" pisza ze kierowca bmw byl nacpany,jechal ponad 200km/h itd az szkoda gadac
Jeszce dlugo nie pozbedziemy sie opini ze jestesmy cwaniakami w dresach, ogolonych glowach i mamy wiele na sumieniu. Cenie swoje auto za to ze ma klase, juz coraz mniej e30-stek jezdzi po naszych drogach, auto jest bardzo proste w naprawach, czesci sa ogolnie dostepne a to auto w mlodzienczych latach mojego zycia wprowadzalo moje serce w wieksze bicie, spelnilem swoje marzenie, chcialem ten model i nim jezdze, a niigdy w zyciu nie bylem lysy ani nie ubralem dresu. A co do tego ze wielu debili kupuje Bmw po to by zaszpanowac to nie mamy na to wplywu, uczestnicza w wypadkach a opinia publiczna robi juz swoje. Niejednokrotnie widzialem jak chlopaczki wracali z holandii prosto od mielonego miesa lub burakow na polu, kupowali e34 lub e36 a po tygodniu widzialem jak wyglada m50 po przekreceniu, szkoda slow. A najlepsze gdy cale wakacje robili a na zime kupowali takie auta i na pierwszym zakrecie ladowali po rowach nie umiejac jezdzic z tynym napedem z jednej strony panowie powinnismy sie smiac z nich a z drugiej str ubolewac ze nie pokupowali sobie kalibr albo tico hehe pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 30 sierpnia 2007, 21:19 
Zacna persona forum

to jest przykre jaką opinie zbiera sobie marka BMW przez takich idiotów. musimy jakoś z tym walczyć. trzeba ukazać markę w dobrym świetle. sam mam niestety (kolegę) który psuje wizerunek marki. i swoim zachowaniem i tym co robi z samochodu-wiejski tuning diodowy.

PS: może jakieś pomysły ktoś by miał jak zmienić ten psuty wizerunek na lepszy...???
ja na razie nie mam;(

Tytuł:
PostNapisane: 30 sierpnia 2007, 21:21 
Zacna persona forum

ja jestem jednym z tych ktory psuje wizerunek mark.... obojetnie czy jade CC czy mondeo albo swoja e30...

E30 316iA 05/1990
E32 750i 09/1991
http://www.e12e28.pl

Tytuł:
PostNapisane: 30 sierpnia 2007, 22:57 
Zacna persona forum

To ja chyba tez psuje wizerunek marki :) Mam tatuaz, jestem mlody, prawie lysy, szybko jezdze ;) Nieraz sie spotkalem z twierdzeniem typu: "o tatus dal synusiowi samochod i szpanuje", albo jak jade z dziewczyna "zobacz jaka blachare wyrwal na burakowoz"... Nie prawda, niemialbym samochodu z takim silnikiem gdyby nie byloby mnie na niego stac, a co do tego drugiego dziewczyna kocha mnie, a nie samochod czy kase, a takie zdania innych na moj temat mam gleboko gdzies.... Tylko idioci i skonczeni debile psuja wizerunek naszej marki, jezdza na ogorki do niemiec, albo na jablka do grecji, kupuja sobie E30 badz E36 i tak jak napisal kolega Długi85 rozbijaja sie po rowach, dyskotekach i innych rzeczach....

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 08:21 
Pierwsze kroki

MareczeK_750 napisał(a):
To ja chyba tez psuje wizerunek marki :) Mam tatuaz, jestem mlody, prawie lysy, szybko jezdze ;) Nieraz sie spotkalem z twierdzeniem typu: "o tatus dal synusiowi samochod i szpanuje", albo jak jade z dziewczyna "zobacz jaka blachare wyrwal na burakowoz"... Nie prawda, niemialbym samochodu z takim silnikiem gdyby nie byloby mnie na niego stac, a co do tego drugiego dziewczyna kocha mnie, a nie samochod czy kase, a takie zdania innych na moj temat mam gleboko gdzies.... Tylko idioci i skonczeni debile psuja wizerunek naszej marki, jezdza na ogorki do niemiec, albo na jablka do grecji, kupuja sobie E30 badz E36 i tak jak napisal kolega Długi85 rozbijaja sie po rowach, dyskotekach i innych rzeczach....

Rzeczywiście ! Psujesz !

Tytuł:
PostNapisane: 2 września 2007, 11:36 
Zauważcie że dziewczyny nie lubią BMW. Ja już wiem dlaczego :rotfl:
Bo poleciały wcześniej na jakiegoś typka z BMW który je zdziabał i odstawił a teraz mają uraz do chłoptasi z beemek :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2 września 2007, 14:19 
Forumowicz

yeahman napisał(a):
Zauważcie że dziewczyny nie lubią BMW. Ja już wiem dlaczego :rotfl:
Bo poleciały wcześniej na jakiegoś typka z BMW który je zdziabał i odstawił a teraz mają uraz do chłoptasi z beemek :rotfl:

Ale żeś poleciał. Chłopie wiesz, że teraz część userów zacznie się zastanawiać po co im ten samochód? ;) :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 6 września 2007, 11:13 
Częsty bywalec

Wśród naszej społeczności powstał właśnie mit,jak ktoś jeżdzi BMW to albo gangster, albo bóg wie co jeszcze dla przykładu od mojej dziewczyny ojciec zaczął rozmawiac z kolegami na temat motoryzacji i również na temat BMW, zaczeli gadać jak to jest z kierowcami z BMW a on im na to "od mojej córki facet jeżdzi BMW" to komentarz był taki "czyś ty zwariował wyrzuć go z domu.., nie pozwól córce się z nim spotykać ...,to jest napewno gangster...,takich to sie omija z daleka... itd. jak to usłyszałem wybuchłem śmiechem bo nie warto się tym przejmować.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1