BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 16:52

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: GP China
PostNapisane: 7 października 2007, 08:43 
Zacna persona forum

Niezly wyscig, wciaz w sumie trwa. Ale to co zrobil hamilton, to az mi sie wierzyc nie chcialo. Przy wjezdzie do boksu... nie wyrobil zakretu (lyse opony?) i ugrzązł w żwirku. probowali mu ci biedni chinczycy pomoc, ale za chiny ludowe nie dali rady. Chwile potem Kubica objal prowadzenie wyscigu, ale oczywiscie dostal po tylku od techniki made by bmw :zly: .... i prowadzac wyscig powolutku zjechal na trawke.. Ende. :(
Chlopak musi miec nerwy ze stali, tyle co dostaje po gnatach od sedziow, teamu i wlasnego bolidu to ja cie dziekuje...

Miejmy nadzieje, ze BMW F1 '08 bedzie klase wyzej.

-> Zobacz Moja Bunie

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 7 października 2007, 08:47 
Zacna persona forum

Obrazek

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 7 października 2007, 09:26 
Uzależniony od forum :)

Czasem to sie zastanawiam czy on nie jest za dobry dla BMW i ciekawe ktory by byl jak by wszystko szlo bez problemow?

Tytuł:
PostNapisane: 7 października 2007, 10:47 
Zacna persona forum

spider napisał(a):
czy on nie jest za dobry dla BMW

kierowca to polowa sukcesu
zostaje jeszcze bolid, team, taktyka etc.

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 7 października 2007, 11:36 
Forumowicz

mike_r6 napisał(a):
Ale to co zrobil hamilton, to az mi sie wierzyc nie chcialo. Przy wjezdzie do boksu... nie wyrobil zakretu (lyse opony?) i ugrzązł w żwirku. probowali mu ci biedni chinczycy pomoc, ale za chiny ludowe nie dali rady

Sprawiedliwości stało się za dość. Na szczęście dźwig był za daleko :evil:

mike_r6 napisał(a):
Chwile potem Kubica objal prowadzenie wyscigu, ale oczywiscie dostal po tylku od techniki made by bmw :zly:

Ehh a tak pięknie się zapowiadało. Robert jechał na 1 pitstop było by podium... Niestety wyciek z układu hydraulicznego i dupa zimna :zly:

mike_r6 napisał(a):
Miejmy nadzieje, ze BMW F1 '08 bedzie klase wyzej.

Musi być...
Jeżeli będzie inaczej Kubica powinien zmienić team.

Ostatnio edytowano 7 października 2007, 11:42 przez Wodzu, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 października 2007, 12:56 

mike_r6 napisał(a):
spider napisał(a):

zgadza sie ale zobacz ile razy nawalil Robert a ile razy jego team?ja jestem pelen podziwu dla Roberta za to co wyprawia

Tytuł:
PostNapisane: 7 października 2007, 12:56 

mike_r6 napisał(a):
spider napisał(a):

zgadza sie ale zobacz ile razy nawalil Robert a ile razy jego team?ja jestem pelen podziwu dla Roberta za to co wyprawia,czasami to mysle ze oni boja sie troszke pozwolic mu na wiecej bo jak by to wygladalo jak by jakis polaczek objechal najlepszych :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 7 października 2007, 17:20 
Zacna persona forum

Wodzu napisał(a):
Ale to co zrobil hamilton, to az mi sie wierzyc nie chcialo. Przy wjezdzie do boksu... nie wyrobil zakretu (lyse opony?) i ugrzązł w żwirku. probowali mu ci biedni chinczycy pomoc, ale za chiny ludowe nie dali rady

Sprawiedliwości stało się za dość. Na szczęście dźwig był za daleko

Znowu by mu pomogl dzwig, i nikt by nawet okiem nie mrugnal. Sami nasi komentatorzy mowili, ze "gdyby tylko dzwig mu pomogl" czy jakos tak.. :zakrecony:

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 7 października 2007, 19:30 
Forumowicz

osobiscie ubolewam nad pechem Hamiltona, mlody ambitny, ale i tak jeszcze ma szanse na mistrzostwo :)

zastanawia mnie czesto czy gdyby Robert jezdzil w stajni ferrari lub maclarena czy czasem nie bylby teraz na pozycji Hamiltona?

wiem ze bmw to mlody team... ale czego oni ciagle ucza sie na Robercie, ktory juz nie raz pokazal ze powinien byc nr w teamie bmw

Tytuł:
PostNapisane: 7 października 2007, 20:07 
Forumowicz

mike_r6 napisał(a):
Sami nasi komentatorzy mowili, ze "gdyby tylko dzwig mu pomogl" czy jakos tak..

Wiesz generalnie Borowczyk wygaduje różne głupoty, żeby tylko coś powiedzieć :mur:

pablo_zio napisał(a):
osobiscie ubolewam nad pechem Hamiltona, mlody ambitny, ale i tak jeszcze ma szanse na mistrzostwo

Generalnie do samego Hamiltona nic nie mam.
Ale to że FIA i Bernie Ecclestone próbują za wszelką cenę załatwić mu mistrzostwo świata, delikatnie mówiąć mnie wkur... :wsciekly:

pablo_zio napisał(a):
zastanawia mnie czesto czy gdyby Robert jezdzil w stajni ferrari lub maclarena czy czasem nie bylby teraz na pozycji Hamiltona?

Byłby :]
Jestem pewny w 100%

Tytuł:
PostNapisane: 7 października 2007, 22:39 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
mike_r6 napisał(a):
probowali mu ci biedni chinczycy pomoc, ale za chiny ludowe nie dali rady.

tak sie zastanawiam co by bylo gdyby go wypchneli... czy znow sedziowie by przymkneli oko na to, czy moze nagle by im zgasly monitory i by to przeoczyli a hamilton by jechal dalej.

Wodzu napisał(a):
Ehh a tak pięknie się zapowiadało. Robert jechał na 1 pitstop było by podium... Niestety wyciek z układu hydraulicznego i dupa zimna

kto ci to powiedzial ze jechal na jeden pit stop. do juz troche przykoloryzowane zostalo przez polskie media bo jak ogladalem nie pamietam w ktorym serwisie informacyjnym to wlasnie tak mowili, ze jego pozycja bylo nie zagrozona bo jechal na jeden pit stop. ale ci ktorzy ogladali wyscig to wiedza ze wcale tak nie bylo, bo taki czas jak spedzil nawet nie w polowie wyscigu nie starczyla by mu na dojechanie do mety wiec zawital by do boxu a tym samym spadl o jakies 3-4 pozycje.

swoja droga to borowczyk niezle sie podniecil jak zobaczyl kubice na pierwszym miejscu. jak ja tego kolesia nie trawie. on chyba tak szajby dostaje w tej jego budce komentatorskiej jak widzi ze kubica na 1 miejscu. troche koles przesadza

Wodzu napisał(a):
Musi być...
Jeżeli będzie inaczej Kubica powinien zmienić team.

no tylko na co?? poczytajcie sobie komenatarze na onecie i innych serwisach. smiac mi sie chce jak czytam te teksty ze bmw nawala i ze kubica ma pecha ze trafil tam. ciekaw jestem co beda pisac jak kubica trafi np do torro rosso albo do spykera hehe. bo raczej na mclarena czy ferrari nie ma szans. a bmw i tak niezle sobie radzi jak na tak mlody zespol, co dowodzi na ze jest na 3/2 miejscu klasifikacji konstruktorow. spoko bedzie dobrze za rok robert bedzie wygrywal, bo napewno nie zrobia mu czegos takiego jak vilnewowi czy jak sie to tam pisze, jedzi od niego o niebo lepiej.

Tytuł:
PostNapisane: 7 października 2007, 23:18 
Zacna persona forum

GP-T1000 napisał(a):
smiac mi sie chce jak czytam te teksty ze bmw nawala i ze kubica ma pecha ze trafil tam. ciekaw jestem co beda pisac jak kubica trafi np do torro rosso albo do spykera hehe.

no bo bmw NAWALA :) Ale rzecz nie w tym, zeby zmienil team na inny, bo mu sie tutaj auto psuje, tylko zeby poprawiali bledy, uczyli sie taktyki i - teraz najgorsze: nie faworyzowali heidfelda. Gdzies uslyszalem, ze czas 2 silnych kierowcow w jednym teamie minal... Dont like it. :znudzony:

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 8 października 2007, 00:19 
Forumowicz

GP-T1000 napisał(a):
kto ci to powiedzial ze jechal na jeden pit stop.

Robert Kubica mi to powiedział :hyhy: tutaj w wywiadzie

Kubica wystartował mocno zatankowanym bolidem. Spójrz na czas w kwalifikacjach Q1 i Q2 czasy 1`36.309 i 1`36.116 a w Q3 1`38.472 - przedostatni czas.
Było by podium...

GP-T1000 napisał(a):
swoja droga to borowczyk niezle sie podniecil jak zobaczyl kubice na pierwszym miejscu. jak ja tego kolesia nie trawie. on chyba tak szajby dostaje w tej jego budce komentatorskiej jak widzi ze kubica na 1 miejscu. troche koles przesadza

To ty nie wiesz że Borowczyk to Kubicomaniak, on najchętniej cały wyścig by o Kubicy gadał.
Oczywiście musiał po raz 1001 wspomnieć że partnerką życiową Jean Todt'a jest Michelle Yeoh. Ale dziś zabłysnął wiedzą że była dziewczyną Bonda :rotfl:

GP-T1000 napisał(a):
kubica trafi np do torro rosso

Powiem Ci że to nie jest taki głupi pomysł. Nowy bolid w specyfikacji B sprawuję się całkiem nieźle. Spójrz na miejsca Vettel'a i Liuzzi'ego. Silniki dla Torro Rosso dostarcza Ferrari, a co najważniejsze dojeżdżają do mety.
Ale tak jak napisał mike_r6 poczekajmy na BMW Sauber F1.08 musi być lepszy.

Tytuł:
PostNapisane: 8 października 2007, 06:54 
Zacna persona forum

Wodzu napisał(a):
Silniki dla Torro Rosso dostarcza Ferrari, a co najważniejsze dojeżdżają do mety.

Nie dam rady teraz sprawdzic, ale te bolidy kojarza mi sie z bialym dymem ciagnacym sie z tylu... :|

[ Dodano: 8 Październik 2007, 10:04 ]
Kubica: każdy głupi wie, co się stało z moim bolidem

- Gdy zjechałem na pierwszy pit-stop było już na tyle sucho, by założyć opony na suchą nawierzchnię. Wtedy znów zaczęło padać, jednak zdecydowałem się zostać na torze, choć niektórzy kierowcy znowu wrócili i zmieniali opony. Ja przetrwałem ten horror i później wyglądało to już dobrze. Niestety skończyło tak, jak się skończyło - powiedział po wyścigu o Grand Prix Chin kierowca BMW Sauber, Robert Kubica.
Polak z powodu awarii bolidu nie dojechał do mety. W momencie, gdy zawiodła technika, Kubica znajdował się na czele stawki.

- Chyba każdy głupi wie, co się stało z moim bolidem. To co się dzieje zresztą ciągle u nas. Skrzynia biegów czy hydraulika? Nie ma to znaczenia, ale była to raczej hydraulika. Nie miałem wspomagania kierownicy i nie mogłem zmieniać biegów - dodał.
- Uciekło dziś drugie podium. W Japonii z powodu jakiejś dziwnej decyzji FIA. Tutaj uciekło coś więcej niż podium. No ale trudno - dodał rozgoryczony.

- Ja zawsze walczę i nie musze się specjalnie pozbierać przed GP Brazylii. W tym sezonie już się do tego przyzwyczaiłem. Teraz co? Brazylia i nareszcie koniec. Tak mogę to określić - zakończył Kubica

-> http://sport.onet.pl/0,1248769,1619355,wiadomosc.html
---

Miejmy nadzieje, ze chlopak odzyska stracoen nerwy, bo to moze do pasji nawet najspokojniejszego czlowieka doprowadzic.
:kwasny:

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 8 października 2007, 09:52 
Przyjaciel forum

Wodzu napisał(a):
Robert Kubica mi to powiedział tutaj w wywiadzie

Kubica wystartował mocno zatankowanym bolidem. Spójrz na czas w kwalifikacjach Q1 i Q2 czasy 1`36.309 i 1`36.116 a w Q3 1`38.472 - przedostatni czas.
Było by podium...

zatankowany do pelna bolid nie dojedzie do mety z takim malym dotankowaniem, troche tu robert i borowczyk zbyt optymistycznie podeszli do sprawy a to chyba ze wzgledu na mocniejsze uwypuklenie "tragedii" jaka spotkala kubice. zreszta kubica powiedzial ze bylo bylo jeszcze troche wiec nie jasno odpowiedzial. zreszta w trakcie pit stopu jednomyslinie komentatorzy nawet powiedziali ze takie krutkie tankowanie to na bank jeszcze jedno bedzie.

swoja droga strasznie arogancki kubica w tym wywiadzie, az sie go sluchac nie chce, pyszalek.

Tytuł:
PostNapisane: 8 października 2007, 10:08 
Częsty bywalec

GP-T1000 napisał(a):
no tylko na co?? poczytajcie sobie komenatarze na onecie i innych serwisach. smiac mi sie chce jak czytam te teksty ze bmw nawala i ze kubica ma pecha ze trafil tam. ciekaw jestem co beda pisac jak kubica trafi np do torro rosso albo do spykera hehe. bo raczej na mclarena czy ferrari nie ma szans.

Tu można było by spekulować (co często jest robione) jakie roszady nastąpiły by gdyby Alonso zerwał kontrakt z McLarenem. Prawda jest taka, że Robert jest drugim kierowcą za Heidfeldem i to na nim testują wszelkie zmiany (często kiepskie). Wiele razy zastanawiałem się co by było gdyby jeździł w Ferrari albo McLarenie

Tytuł:
PostNapisane: 8 października 2007, 10:20 
Przyjaciel forum

Marsellus napisał(a):
Wiele razy zastanawiałem się co by było gdyby jeździł w Ferrari albo McLarenie

napewno nie zmieniloby jednego, bylby drugim kierowca tak jak w bmw

Tytuł:
PostNapisane: 8 października 2007, 10:32 
Zacna persona forum

GP-T1000 napisał(a):
Marsellus napisał/a:
Wiele razy zastanawiałem się co by było gdyby jeździł w Ferrari albo McLarenie

napewno nie zmieniloby jednego, bylby drugim kierowca tak jak w bmw

Sluchajcie - nie popadajmy w histerie. Ze jest dobry to widac, ze bedzie bdb to zobaczymy. Ale zmieniac mu team - bylbym z tym ostrozny, tamte zespoly sa bardzoej doswiadczone, sa w posiadaniu szerszej wiedzy dot. f1 itp. Nie wiem, czy byloby odpowiednim ruchem juz teraz uciec od Sauber'a.

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 8 października 2007, 10:35 
Zacna persona forum

Co do Borowczyka to jest komentatorem F1 o kant dupy potłuc :kwasny: Niezna zasad i wiecznie jakieś bzdury opowiada, czasem jak go Sokół poprawia to tylko słychać w tonie jego głosu "boże co za idiota" :) Ułatwianie Hamiltonowi wygranie tytułu mistrza to już kompletna żenada i jakoś przestałem lubić tego zawodnika :zly: Sędziowie jedno on a on drugie, przecież jak wypadł z toru to zaczął machać żeby ktoś go wyciągnął ? Zapomniał jakie są zasady ? Inni zawodnicy w takim momencie wysiadają z bolidu i ida do boxu... zresztą w tym sezonie regulamin F1 na rzecz hamiltona łamany był już wiele razy... więc nawet jak wygra to dla mnie mistrzem napewno nie będzie.

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 8 października 2007, 10:42 
Zacna persona forum

MAJSU_WuWuA napisał(a):
Ułatwianie Hamiltonowi wygranie tytułu mistrza to już kompletna żenada i jakoś przestałem lubić tego zawodnika

W tym sezonie przekroczylo to juz granice dobrego smaku i limitu pomylek. To wyglada na swiadome dzialanie. Mam nadzieje, ze w 2008 bedzie inaczej, jak juz hamilton ZDOBEDZIE ten tytul... O ile zdobedzie... F1 Brasil za 2 tygodnie.

-> Zobacz Moja Bunie

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1