BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 11:43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Sprawiedliwy Wsrod Narodow Swiata
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 21:11 
Częsty bywalec

[center]UWAGA BRUTALNE!!! [/center]

To chyba juz jest przesada, nie sadzicie?

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 21:57 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e 60
Kod silnika: 530 I
O w mordę ale towarzystwo :przestraszony: :zdziwko: :cenzura:

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:17 
Forumowicz

Moje BMW: E36 318i Touring
Kod silnika: M43
Żydzi... niby tacy biedni pokrzywdzeni przez 2 wojnę światową a w strefie gazy mamy tego dowód a tutaj namiastkę że jest troszkę (zupełnie) inaczej.... :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:22 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
A ja się żydom nie dziwię. Ile można wytrzymywać. W końcu się wkurzyli i zrobią tam porządek.

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:26 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
komentarze pod filmem szybko przybywają i wygląda na to ze są raczej jednogłośne.
co do tego incydentu: żydzi traktują sie jako pokrzywdzonych.tak było jest i chyba bedzie zawsze.
co do Palestyny to wyjatkowo jestem chyba za nimi-z muzłumańskimi terrorystami trzeba ostro.al-kaida wypowiedziała wojne izraelowi.USA i cały świat z reszta tez juz sie bawią z osamą w kotka i myszke od lat.

Ostatnio edytowano 15 stycznia 2009, 22:33 przez trollu, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:27 
Forumowicz

Ta ziemia jest tak samo ich jak i Palestyńczyków a oni wywalili ich za mur. Nie wiem jaki porządek ja bym zrobił tam ze wszystkimi porządek żeby razem tam grzecznie siedzieli ale to jest nie możliwe niestety :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:29 
Zacna persona forum

Moje BMW: g30
Kod silnika: b58
Garaż: Jest x5 g05, x3 g45 bylo x3 g01, 5 g31, 5 g30,3 e46
Kyokushin, a ja się dziwie że ktoś pisze takie rzeczy.
Żydzi są okupantem, stworzyli getto (wybudowali mur ) a teraz próbuję zrobić w nim czystkę (widać nauczyli się sporo w czasie II wojny światowej) pod przykrywką walki z terroryzmem.

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:31 
Forumowicz

ironman napisał(a):
Żydzi są okupantem, stworzyli getto a teraz próbuję zrobić w nim czystkę (widać nauczyli się sporo w czasie II wojny światowej) pod przykrywką walki z terroryzmem.

podpisuje się obiema rękami i tyle mam do powiedzenia w tym temacie :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
Cytuj:
Żydzi są okupantem

My też :]

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:36 
Administrator

Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Ludzie, kurcze.... przestańcie oglądać durną telewizje.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Izrael
http://pl.wikipedia.org/wiki/Strefa_Gazy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hamas

Sprawa wygląda tak.
Żydzi się pare lat temu wynieśli ze strefe gazy na dobre. Żydzi mają dość tej wojny i osoby w strefie gazy również.
Jednak uchowała się tam mniejszośc kutasów która robi samochody-bomby i śle je do izraela, strzelają rakietami w miasta, upierdzielają łby niewinnym osobom - ile to mozna wytrzymywać?

To tak jakbyście mieli sąsiada za płotem który by w Was cegłami rzucał. Sąsiad miałby całkiem normalną żonę i dzieci.
Poszli byście dać mu w pysk a on by się chował za żoną i byście się z nim ganiali w kotka i myszkę.

Tak to wygląda. Mam gdzieś żydów, mam gdzieś arabusów ale patrze na to racjonalnie a nie przez pryzmat medialnego show.

I sie nie dziwie że żydkowi puściły nerwy i dał w pysk anarchistom. Swoją drogą, totalne ciapy, czterech gości dostało od jednego żyda.

Wracając do przykładu sąsiada z cegłami. Dali byście mu w pysk, wyszli byście do domu a ludzie na ulicy wywiesili by transparent 'jak mogłeś go uderzyć, jestes zly'.

Ostatnio edytowano 15 stycznia 2009, 22:41 przez Kyokushin, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:41 
Forumowicz

Wikipedia to nie jest wiarygodne źródło można nim manipulować w dowolny sposób...
Tylko w tym problem że ten sąsiad domaga się swojej ziemi z której został wykurzony jak żydzi wracali w trakcie i po 2 wojnie światowej wywaleni z europy więc coś tu jest jednak nie tak :/

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:42 
Administrator

MichalRugby napisał(a):
Wikipedia to nie jest wiarygodne źródło można nim manipulować w dowolny sposób...

To otwórz encyklopenie którą w domu zapewne masz.
Zrób zdjęcia i udowodnij nam wszystkim tu obecnym że jest inaczej.

Skoro twierdzisz że można manipulować.
Wejdź w dział matematyka, napisz że 2+2 = 5. Zobaczymy czy Ci się uda.

MichalRugby napisał(a):
Tylko w tym problem że ten sąsiad domaga się swojej ziemi z której został wykurzony jak żydzi wracali w trakcie i po 2 wojnie światowej wywaleni z europy więc coś tu jest jednak nie tak

Chłopie, ale nikt się tutaj niczego nie domaga.
Jakieś popaprane psychole, wąska mniejszość, mają wąty tylko po to żeby je mieć. Ślą rakiety na ludność cywilną chowając się w szkołach za dziećmi.

Ostatnio edytowano 15 stycznia 2009, 22:45 przez Kyokushin, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:44 
Zacna persona forum

cofnij się zamiast paru lat wstecz trochę dalej, rok 1947 ONZ i ustalają sobie że teraz Palestyna będzie na wpół żydowska , później mamy wojnę domową i żydzi zajmują większa cześć terytorium palestyny. Jednym słowem w ciągu kilkudziesięciu lat Palestyńczycy tracą swój kraj na terenie którego panosza sie żydzi.

Izreal istnieje od 1947, w tym czasie zaangażowany był w 1) wojne domową 2) inwazję na Egipt 3) konflikt w Libanie 4) zajęcie Wzgórz Golan 5) druga wojna libańska

bardzo pokojowo nastawione są żydki

ps dlaczego żydek który wyskoczył z pięściami nie został zatrzymany ? za pobicie powinien odpowiedzieć

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:45 
Forumowicz

Nie będę się kłócił. Ty masz swoje zdanie ja mam swoje... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:45 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Kyokushin napisał(a):
Sprawa wygląda tak.
Żydzi się pare lat temu wynieśli ze strefe gazy na dobre. Żydzi mają dość tej wojny i osoby w strefie gazy również.
Jednak uchowała się tam mniejszośc kutasów która robi samochody-bomby i śle je do izraela, strzelają rakietami w miasta, upierdzielają łby niewinnym osobom - ile to mozna wytrzymywać?

To tak jakbyście mieli sąsiada za płotem który by w Was cegłami rzucał. Sąsiad miałby całkiem normalną żonę i dzieci.
Poszli byście dać mu w pysk a on by się chował za żoną i byście się z nim ganiali w kotka i myszkę.

Tak to wygląda. Mam gdzieś żydów, mam gdzieś arabusów ale patrze na to racjonalnie a nie przez pryzmat medialnego show.

Zgodze się z Tobą ale zauważ że na żyda nie wolno nic złego powiedzieć bo od razu robią z Ciebie antysemite, faszyste, homofoba i niewiadomo co jeszcze. Wymyślili sobie holokaust (nie mówie że go nie było ale nie ma żadnych dowodów że było to w takiej skali jak oni podają) a sami wymordowali więcej arabów niż sami doznali szkód. Walka z terroryzmem OK, ale oni każdą nawet najmniejszą akcje bedą tak tłumaczyć i nikt z polityków czy innych osób publicznych nie powie "nie, to bylo morderstwo" bo będzie spalony w tzw mass mediach

Typer EURO 2016 - I miejsce

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:47 
Administrator

bialy napisał(a):
Zgodze się z Tobą ale zauważ że na żyda nie wolno nic złego powiedzieć bo od razu robią z Ciebie antysemite, faszyste, homofoba i niewiadomo co jeszcze.

Zgadza sie, panoszą sie.
bialy napisał(a):
Wymyślili sobie holokaust (nie mówie że go nie było ale nie ma żadnych dowodów że było to w takiej skali jak oni podają) a sami wymordowali więcej arabów niż sami doznali szkód.

Tutaj niestety nie mogę się zgodzić, każdy wie że przed wojną żydostwa było najwięcej :)

bialy napisał(a):
Walka z terroryzmem OK, ale oni każdą nawet najmniejszą akcje bedą tak tłumaczyć i nikt z polityków czy innych osób publicznych nie powie "nie, to bylo morderstwo" bo będzie spalony w tzw mass mediach

Oczywiście że tak.
Ale w tym przypadku mają racje.

ironman napisał(a):
cofnij się zamiast paru lat wstecz trochę dalej, rok 1947 ONZ i ustalają sobie że teraz Palestyna będzie na wpół żydowska , później mamy wojnę domową i żydzi zajmują większa cześć terytorium palestyny. Jednym słowem w ciągu kilkudziesięciu lat Palestyńczycy tracą swój kraj na terenie którego panosza sie żydzi.

Najzwyczajniej w świecie tłukli się między sobą jedni z drugimi i jedni poprostu przegrali.
Tyle że wojny dawno się pokończyły, ludzie chcą normalnie żyć a banda pajaców morduje z ukrycia.

ironman napisał(a):
ps dlaczego żydek który wyskoczył z pięściami nie został zatrzymany ? za pobicie powinien odpowiedzieć

Jasne że tak. I jednych i drugich powinni zamknąć.
Wolność słowa i przekonań kończy się na 3cm przed czyimś nosem. Tak samo jemu nie wolno było ich pobić jak im wychodzić z durnym transparentem.

Najbardziej mnie śmieszył tekst że 'nie wiadomo kto to'. Jest XXI wiek, jest cała sala ludzi, dziwne że nikt nie wie kim był żydek... z kamer nie widać??
Jasno widać że telewizja kłamie, raz tak, raz inaczej, manipulują informacją jak chcą.
Być może wiadomo kto to ale specjalnie chcą podgrzać atmosferę? Mi na to wygląda.

Ostatnio edytowano 15 stycznia 2009, 22:55 przez Kyokushin, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:54 
Zacna persona forum

skoro dostali swoje państwo ( pomińmy że na na terenie innego ) to dlaczego sie nie spakowali i nie wyjechali ? tylko siedzą m. in w polsce i się panoszą. Od wojny minęło ponad 60 lat, a ja wciąż słyszę w mediach że jacy to żydzi nie biedni i jak ich to ciągle trzeba przepraszać.

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:57 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Kyokushin napisał(a):

Tutaj niestety nie mogę się zgodzić, każdy wie że przed wojną żydostwa było najwięcej :)

No ok, troche ich wymordowali, ale ile z nich uciekło do USA, ZSRR i powstałego niedługo po wojnie izraela

Kyokushin napisał(a):
Oczywiście że tak.
Ale w tym przypadku mają racje.

W którym? Że żyd bije jakichś gówniarzy i oni są za to zatrzymani? :zdziwko:

Typer EURO 2016 - I miejsce

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:57 
Administrator

ironman napisał(a):
skoro dostali swoje państwo ( pomińmy że na na terenie innego ) to dlaczego sie nie spakowali i nie wyjechali ? tylko siedzą m. in w polsce i się panoszą. Od wojny minęło ponad 60 lat, a ja wciąż słyszę w mediach że jacy to żydzi nie biedni i jak ich to ciągle trzeba przepraszać.

Też mnie to wkurza.
Niech jadą do siebie jak im cos nie pasi. Niech tam się między sobią i z arabusami dogadują.

bialy napisał(a):
W którym? Że żyd bije jakichś gówniarzy i oni są za to zatrzymani?

Nieeee.
Z tym że robią porządek w strefie gazy.
Odnośnie dzisiejszej akcji, wyżej ci odpisałem, powinni wszystkich przymknąć kontrolnie. Żyda też.

Ostatnio edytowano 15 stycznia 2009, 22:59 przez Kyokushin, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 15 stycznia 2009, 22:58 
Zacna persona forum

najlepsze jest to że nie można powiedzieć o żydzie "żyd" bo to obraźliwe :cisza:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1