Fryderyk napisał(a):
Czepiłeś się jak nie wiem czego tych aut z US. Ja mieszkałem w stanach troszkę i amerykańskie samochody to dziady, o ile jeszcze na swoim terytorium jakoś dają radę, o tyle w EU inny klimat, drogi itd. nie dają samochodom z US pola do popisu.
Sluchaj gdybym sam mial teraz kupic powiedzmy GSa czy LSa to kupilbym go w Polsce, staram sie tylko obiektywnie patrzec na to co ktos pisze i najwyzej wyprowadzic go z bledu. Dziady to samochody typu Civic, Corolla, Camry, Accord, wiekszosc tego co produkuje GM, Ford, Chrysler i tu bedziesz mial racje - tani samochod, dla niewymagajacego klienta.
Fryderyk napisał(a):
Nigdy auto amerykańskie nie będzie tak dobre jak europejskie w europie, a także europejskie nie będzie lepsze od somalijskiego w Somalii.
Ani nawet E36 na rynek DE nie będzie tak dobre, jak E36 na rynek PL z powodu chociażby innych amortyzatorów.
Tez masz racje, szczegolnie jezeli chodzi o zawieszenie. LeSiO jednak pytal o grubosc blach, itd - sam wiesz, ze w USA klient w prosty sposob moze rozwiazac problem ze swoim nowym autem, wystarczy uzyc magicznego slowa "prawnik" - takze producenci samochodow bardzo uwazaja z tym co wypuszczaja na tamtym rynku, pamietasz jeszcze jakie bylo cisnienie gdy w 335i zaczely sie sypac masowo pompy paliwa? BMW bylo w bardzo podbramkowej sytuacji.