BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 05:05

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Relacje w tv z wyscigów F1 i konkurs sms z nagrodami
PostNapisane: 11 lipca 2009, 14:08 
Forumowy terrorysta

Teoretycznie mozna wygrac nagrody podczas kwalifikacji oraz wyscigow F1, wysylajac sms o tresci F1 na nr 7231. Ale to sciema
i skarbonka bez dna. Wyslalem i przysłali takie smsy:

W tej chwili jestes w CZOLOWCE ale sytuacja zmienia sie blyskawicznie! Aby byc w gronie najlepszych musisz jak najdluzej utrzymac sie w czolowce wyscigu!

F1-Jakis frajer zajechal Ci droge i czolowka Tobie uciekla. Szybko odrob strate i wroc do czolowki! Odpisz na ten sms (2,44zlzVAT) w tresci wpisz WYPRZEDZAM

F1: Caly czas mozesz zwiekszyc swoja szanse na wygrana w Konkursie F1!Jest ponad 1000 nagrod! Szybko przejmij pozycje LIDERA! Wyslij LIDER pod 7231 (2,44zlzVAT)

i 2,44zl i tak mozna bez konca 2,44 i znow 2,44 i znow 2.44 i nie wiadomo jakie sie ma miejsce w ''wyscigu'' bo tego nie mozna sprawdzic.
Patrzac ze strony uczestnika konkursu czyli mnie to powinno byc normalnie czyli wysylam sms i pozniej losowanie, jak wylosuja moj numer to ok jest nagroda, jak nie wylosuja, to bylo minelo.

Podobna sprawa z orange i tą promocja, ze jak sie wysle sms 4.88zl to mozna wygrac bmw serii1, nie ma losowania tylko przysylaja pytania, ale kazda odpowiedz to kolejne 4.88, 4.88 i tak mozna bez konca.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 11 lipca 2009, 14:17 
Forumowicz

Moje BMW: e21,e36,2xe46
Kod silnika: encoded
Dokładnie tak jest i to chyba we wszystkich tele grach, bez różnicy czy sms czy połączenie. Kiedyś sie dzwoniło i brało udział w losowaniu a teraz uczestnicy kupują nagrode wygrywajacemu :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lipca 2009, 14:29 
Forumowy terrorysta

Kiedys tez zadzwonilem na konkurs w tv, gdzie na planszy byly pomieszane litery i podawało się wyrazy itp. Dzwonie i wolny sygnal, mysle sobie o !!! wolna linia, zaraz będzie polączenie kaska wpadnie :rotfl: , a sie okazało, ze zglosil sie automat z tekstem-linia zajeta sprobuj poźniej. Sciema, zeby kase wyciagnac. Normalnie, jak sie do kogos dzwoni i linia jest zajeta to syganl ''pika'' wiec wiadomo, ze zajete,a oni oszukują. Dziś ostatni raz w zyciu wysłalem/zadzwonilem na konkurs w tv :idiota:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lipca 2009, 19:04 
Częsty bywalec

Moje BMW: E61 530d 231KM
Kod silnika: M57N2
kurcze, na ostanim wyścigu też miałem wysłać ale temat mi jakoś uciekł. Czyli w sumie dobrze.

czy są jeszcze normalne konkursy?

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1