becek napisał(a):
ALITALIA
obsluga prawie zawsze jest:
przed strajkiem-nie lataja,opoznienia,bajzel
strajk-wiadomo, nie lataja,bajzel
po strajku-nie lataja ,opoznienia,bajzel
potrafia tez bagaz zgubic zwlaszcza w mediolanie(ale brytyjczyk tu jest lepszy,zdarzal sie przylot londynu bez 70% bagazu podroznych)
sa strasznie czuli na swoim punkcie,zdarzaly sie sytuacje na okeciu ze zaloga sie na "cos " obrazala i trzeba ja bylo blagac zeby laskawie polecieli dalej
mnie sie udalo wstrzelic w luke bez strajkowa ,nic nie zgubili,bylem na czas , w drodze powrotnej mialem dla siebie 3 miejsca
Ciekawe, nie powiem...

Tomek napisał(a):
Ja od siebie dodam że Air France ma najfajniejsze stewardessy

Clatrine napisał(a):
w końcu obsługa po francuzku jest najlepsza

Cicho, żona czyta. Chcecie abym tego sam nie zobaczył i siedział np. z opaską na oczach ?!

valdorane napisał(a):
Jeśli jesteś terrorystą, to może być problem z dostaniem biletu.
Czasami jestem w domu... terroryzuję żonę aby mi dała posiedzieć na forum do 1-2 w nocy na weekendy. Wiem, smutne ale prawdziwe.

Gumiś napisał(a):
valdorane napisał(a):
Jeśli jesteś terrorystą, to może być problem z dostaniem biletu.
Się śmiejesz, ja musiałem wypełniać formularz "dla terrorystów" jak starałem się o wizę.
Qrde, ja nie pamiętam, abym coś takiego wypełniał a wizę robiłem w ub. roku.
smietnik napisał(a):
poszukaj na stronie
http://www.skyscanner.pl może z przesiadką będzie taniej, ale faktycznie bilety drogie
Google w pierwszej kolejności zaproponowało mi tą wyszukiwarkę.

ADAMKIEWICZ24 napisał(a):
wczesniej lot mial promocje i bilety po 1600zl byly-
jak lecialem sas-em i raz air india bilety byly po 1000zl-jest bardzo buzo lini ktore lataja i loty sa tansze niz z Polski do uk
tylko musisz szukac innych lini-a i jeszcze jedno na wyszukiwarkach biletow czesto jest cena zawyzona wiec
najlepiej by bylo zebys w wyszukiwarce zobaczyl jakie linie lataja a potem na kazda wszedl bezposrednio i w taki sposob powinienes znalezc bilet bardzo tanio.
jeszcze jest opcja lotu z przesiadka-tez czesto wychodzi taniej-
a i bilety kupuj sam a nie przez zadna firme
Były, teraz chcą prawie 6 klocków!!! Ciekawy pomysł z tą szukajką biletów, a później z zobaczeniem na poszczególnej stronie firmy. Jakoś mi nie pasuje lot z przesiadką. Chyba wolę jednak dopłacić i mieć to z głowy. Z pośrednikami myśłałem podobnie.
Fryderyk napisał(a):
he, najlepiej do do stanów lecieć 11 września
Trochę za późno dla mnie.

Dzięki wszystkim za podpowiedzi te obecne i przyszłe. Zawsze to coś więcej będę wiedział.