BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 16:16

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: O Policji...
PostNapisane: 7 maja 2007, 22:33 
Tak sie zastanawiałem co Szanowni forumowicze, myślą o Policji, lubicie ich?? nienawidzicie??
Jaką macie opinie??

Tytuł: Re: O Policji...
PostNapisane: 7 maja 2007, 22:36 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
DAREX napisał(a):
Tak sie zastanawiałem co Szanowni forumowicze, myślą o Policji, lubicie ich?? nienawidzicie??
Jaką macie opinie??

w sprawach nie drogowych nienawidze ze praktycznie calkowita niemoznosc zrobienia czegokolwiek.

w sprawach drogowych - obojetni - dostalem przez 6 lat 1 mandat.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 22:44 
Powiem szczerze ze założyłem ten temat z powodu dwóch teledysków:
http://www.youtube.com/watch?v=6XqUMAI1RM4
http://www.youtube.com/watch?v=1UNKTcQ5Ynk
I przez nie założyłem ten temat ponieważ chciałem sie dowiedzieć jaka jest wasza opinia, bo w teledyskach jak widać Nienawiść ;)

Ostatnio edytowano 7 maja 2007, 22:51 przez DAREX, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 22:50 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 M3 + E60
Kod silnika: S54 + M54
Nie ma co, teledyski na poziomie. Dzieci nie mają się czym zajmować to piszą bzdurne teksty. Wstyd. :wstyd:

Zawód policjanta jest taki jak każdy inny. Wszędzie zdarzają się debile, ale bez przesady. Taki publicznie pokazywany brak szacunku jest conajmniej głupi. :wstyd:

Zacząłem oglądać drugi teledysk i ręce mi opadaja. Przed oczami mam karakany z mojej wioski co to zjarane siedzą na ławce 24h i bluzgają wciąż na policję bez powodu. " Ach jakie to życie przej....e, ach jaka to policja głupia i w ogóle..." Dupą nikt nie ruszy poza swoj kwadrat a morde ma niewyparzoną już w wieku 15 lat. :wstyd:

Jakie te teksty piosenek "hardkorowego rapu" są życiowe... Z pewnością ci, którzy rapują siedzieli miesiącami w kiciu co by móc przekazywać swoje doświadczenia innym młodym. :wstyd:

Widzę, że młodzież sama sobie zaniża poziom. Podobnie jest na całym swiecie. W USA gówniarze podniecają się gangsta-rapem... w Niemczech jest to samo. Aggro berlin czy inne Sido to szmira jakich mało. Ale jak widać ich teksty i image sprzedawany w TV ma zbyt. Przez takie głupie pioseneczki i bezmyślnie rzucane hasła typu "hwdp" mamy taką durną młodzież jaką mamy. Za grosz myślenia.

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 23:00 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
DAREX napisał(a):
nienawidzicie

Oto moja opinia.

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 23:04 
Ludzie jak ludzie, Beemkami też jeżdżą debile i psują wizerunek marki. Tak samo jest w Policji. Trafi się porządny glina, a można też trafić na :cenzura:
Nie można generalizować, zamykać się w sztywnych schematach.

Ostatnio edytowano 7 maja 2007, 23:06 przez Bagor, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 23:05 
Zacna persona forum

Kyokushin napisał(a):
DAREX napisał(a):
nienawidzicie

Oto moja opinia.

Podłączam sie równiez :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 23:10 
Zacna persona forum

hmm a moim zdaniem polska policja jest okey :cool:
ostatnio z kumplem wyprzedzanie na pasach chcial jaks tam mandacik ale kumpel ze placi zawsze na miejscu 50zl policjant ze okey ale ze kumpel nie mial dal 3xpo 20zl a policjant tak patrzy i stwierdza ze to za duzo i oddal 20 zl :hyhy:
powiedzcie mi gdzie indziej dostaje sie reszte z "Łapówek" ?
Polska piekny kraj :cwaniak:
dla mnie to jest jededn z wielu argumentow dla ktorych warto zostac w tym kraju, nie wyobrazam sobie placic 1500euro mandatu za jakas glupote....

E30 316iA 05/1990
E32 750i 09/1991
http://www.e12e28.pl

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 23:10 
Kyokushin napisał(a):
DAREX napisał(a):
nienawidzicie

Oto moja opinia.

Jeżeli tak twierdzisz, to niestety sam się ograniczasz. Podobny wniosek o właścicielach BMW można wyczytać na forum Onetu. Wszyscy nienawidzą. Niestety wypowiadają sie tam ludzie, o inteligencji zbliżonej do orangutana.

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 23:13 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Dowolny człowiek onetu, gdy spotka iluś posiadaczy BMW, większość z nich będzie w porządku.

Moją opinię opieram na czystej statystyce.
Na N spotkanych w moim krótkim życiu policjantów N nie okazało się osobami które mógłbym 'polubić'... Gdy spotkam takowego wtedy swoje zdanie zmienię. Puki co moja 'badana próba' w 100% nasuwa 1 wniosek. Wyjątków brak.

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 07:06 
Częsty bywalec

Moje BMW: mondeo ghia x
Kod silnika: duratec HE
Darex, przerzuć sie na cos ambitniejszego, eldoka czy cos ;]

mnie najbardziej w tym calym gownie rozbraja fakt ze dzieci biegajace w kapturach i krzyczace hwdp tak naprawde z policja najczesciej nie mieli do czynienia, a jak juz mieli to z ich powodu

mialem wiele razy do czynienia z policja i wystarczy sie kulturalnie zachowywac to w stosunku do Was tez tacy beda, czesto wypisywali o wiele mniejsze mandaty...

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 07:15 
Forumowicz

Moje BMW: E36
Kod silnika: M52B25i
nie ma sie co dziwic. wiekszosc z nich widzi w nas potencjalnych zywicieli i dobroczyncow rozdzielajacych nieopodatkowane datki na rzecz bedacych w potrzebie pracownikow budzetowki. a jak wiadomo im bardziej zasobny z wygladu dysponent, tym wiekszy datek jest oczekiwany.

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 07:54 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Dixi napisał(a):
ostatnio z kumplem wyprzedzanie na pasach ..... dla mnie to jest jededn z wielu argumentow dla ktorych warto zostac w tym kraju, nie wyobrazam sobie placic 1500euro mandatu za jakas glupote....

Gratuluje pomyslunku i kreowania wizerunku kierowcy BMW zabojcy :wstyd: - WYPRZEDZANIE NA PASACH :wstyd: :wstyd:
Trzeba bylo poczekac 10 sek i wykonywac manewr za pasami

Komu chcesz zaimponowac ?? :wstyd:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 07:55 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
Darex, może zacznij przygotowywać się do egzaminu na koniec gimnazjum, bo takich tematów o policji było już trochę. Użyj opcji "search" i nie próbuj na podstawie durnych tematów udowadniać swojej pozycji na forum, zwłaszcza, że z Policją twój kontakt ograniczał się do tej pory do pogadanek z panem policjantem na godzinie wychowawczej.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 08:42 
Kucharz napisał(a):
Darex, może zacznij przygotowywać się do egzaminu

Był już więc ja mam luz :cool:
Cytuj:
mnie najbardziej w tym calym gownie rozbraja fakt ze dzieci biegajace w kapturach i krzyczace hwdp

Skąd ja to znam :zdziwko:
Cytuj:
Policją twój kontakt ograniczał się do tej pory do pogadanek z panem policjantem na godzinie wychowawczej.

Nie było takich.
Kucharz napisał(a):
durnych tematów udowadniać swojej pozycji na forum

O jakiej pozycji mówisz??
Kucharz napisał(a):
Policją twój kontakt ograniczał się do tej pory do pogadanek z panem policjantem na godzinie wychowawczej

Chciałbym żeby tak było.

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 08:45 
Forumowicz

Dixi napisał(a):
powiedzcie mi gdzie indziej dostaje sie reszte z "Łapówek" ?
Polska piekny kraj :cwaniak:

Masz racje piekny kraj bo policja , lekarze, skarbowy ,prokuratorzy etc
w lape biora :wstyd: !!!!!!!!!! Mam nadzieje ze wiekszosc ludzi z rownie kretynskimi pogladami wyjachala lub wyjedzie ......... i tam niech sobie robia sobie k.... Piekny kRAJ.......

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 08:56 
Cytuj:
Masz racje piekny kraj bo policja , lekarze, skarbowy ,prokuratorzy etc
w lape biora

Od nie letnich też biorą.

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 09:10 
Częsty bywalec

MareczeK_750 napisał(a):
Kyokushin napisał(a):
DAREX napisał(a):
nienawidzicie

Oto moja opinia.

Podłączam sie równiez :)

Koledzy co wy wygadujecie chcecie zeby za pare dni wpadlo do was ABW ;) :rotfl: ??? Przeciez niemozna teraz bluznic na wladze (takie czasy).

P.S. A moze zrobimy temat: Co sadzicie o koalicji rzadzacej?? :rotfl: :rotfl:

P.S.2 "Jezeli oni chronia nas przed nami to kto ochroni nas przed nimi?"

POZDRAWIAM

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 09:52 
Uzależniony od forum :)

EniGmatiC, Nie przesadzaj, może to była pusta droga, 100% widoczności a ktoś jechał maluchem 20km/h... A Ty od razu od zabójców... przesada..

Ja tam bardzo lubię policję, bardzo fajnie się z nimi dyskutuje, bardzo się cieszę z łapówkarstwa - pewnie uniknąlem dzięki temu kiedyś egzaminu powtórnego :niepewny: - pracowalem jako handlowiec.

Co do poszczególnych policjantów zdarzają się różni...

Jednak częściej mam z nimi ubaw, ciekawe doświadczenia życiowe i naukę - niż przykrości... :zakrecony:

Osobiście Policję z Józefowa, znam byłem ze 3 razy na przesłuchaniu, ostatnio nawet oglądali moją piwnicę i garaż - bo sąsiadowi rower buchnęli :rotfl: Polewka była fajna, bo nie dość że zapytali gdzie mamy rowery to pokazaliśmy im jeden garaż, a drugim powiedzieliśmy że nie ma rowerów... a czepnęli się że na ojca 15 letnim góralu z marketu nie ma numerów :przestraszony:

:rotfl:

Co do tych teledysków i ich poziomu... szkoda słów, ten styl to chyba się nazywa GANGSTA-GÓWNIARZ :rotfl:

Przerażające jest to że już małolaty narzekają.. Ostatnio tylko mohery w kolejce po rutinoskorbin zrzędziły... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 10:17 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
KotSylwester napisał(a):
EniGmatiC, Nie przesadzaj, może to była pusta droga, 100% widoczności a ktoś jechał maluchem 20km/h... A Ty od razu od zabójców... przesada..

Nie napisalem ze zabjca tylko ze kreuje taki wizerunek - i czytamy pozniej "kierowca BMW zabil"

OT:
Moze i przesadzam, ale wqr.... mnie takie rzeczy, jak np. zatrzymuje sie przed pasami, zeby kogos przepuscic, a tu na drugim pasie ktos zapierdziela i ma to gleboko w d....
No krew mnie wtedy zalewa, nie wazne ze nikt nie idzie - bo mozna nie widziec pieszego, jak sie pojazd zatrzymuje przed pasami to dla drugiego jest stop i basta i kategoryczny zakaz wyprzedzania ( mowimy tu o przejsci bez sygnalizacji i/oraz o drodze o dwoch pasach w jednym kierunku) zbawi go te 5 do 10 sek? :zdziwko:

U mnie w miescie (USTCE) tak kolesie spod swiatel na skrzyzowaniu sie scigali, a na przejsciu bez sygnalizacji 200m dalej ten z lewej walna dziewczyne tak, ze przeleciala nad samochodem i rozwalila glowe o asfalt - kolo nie zuwazyl jej i nie zwrocil uwagi ze ten z prawej nagle chamuje bo ma pieszego na pasach, myslal chyba ze taka rakiea jedzie i jak sie pokapowal to bylo za pozno - a byli to jacys przyjezdni - obce rejestracje, rzecz miala czas w sezonie.

Dlatego jak czytam takie formulki typu wyprzedzanie na przejsciu to mi cisnienie skacze

No to se popisalem, juz mi lepiej ;)

Obrazek

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1